reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a my z Tobim stwierdziliśmy że Konwalii raczej nie będzie...:-D
tzn. bardzo nam sie podoba ale tez wkradły się wątpliwości, i razem stwierdziliśmy "fajnie było pomarzyc":p oczywiście rodziny tu nie maja nic do gadania, ale szukamy innego.. ostatnio nam sie spodobały: Ilia, Tamara, Lena, Laura.

reklama
Ciamajdka jak dla mnie Lena cudnie!! Mnie się bardzo podoba Pola i pierwsza córka będzie się tak nazywać, ale druga (o ile do tego dojdzie =)) będzie Lena! Super imię, takie rosyjskie z jajem!!!

weroneczka:-D

a co do imienia Twojego pierworodnego to mi się bardzo podoba bo kojarzy mi się z Tomaszem Jachimkiem, uwielbiam gościa:-D

Ciamajdko - to ja obstawiam Tamarę i/lub Lenę :-)
Moja Milenka (o ile takową ostatecznie zostanie) też będzie zdrabniana w Lenkę :-)

To mi sie podoba najbardziej Tamara(Lena jak dla mnie zbyt popularne ostatnio-choc sliczne to w przedszkolu w jednej grupie 4):-)

Ciamajdka Imionka śliczne mi się podoba Laura :-)
choć my chcieliśmy dać malej Lauren ;-) ale zostało imię to co kiedyś pisałam ;-)

Andzia jak będzie chłopczyk następnym razem (ale to na razie odległa przyszłość, takie troche s-f:-D) to Gabryś będzie na bank:-)

dziękuję za opinie.. no cóż, chyba nam się odwidziało, ale nadal mówimy Konwalia... ale to zdrobnienie Konwi mnie przeraża... a później zostaje tylko Konwalijka... poza tym coś mi nie gra, coś mi nie pasi i nie pasuje do końca z każdym dniem w tym imionku...

a ostatecznie to sie okaże po porodzie:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry