reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
koralowa to jak z tym Wacławem ? będzie Wacuś ?
ostatnio znajoma urodziła i dała na imię synkowi Witold :happy: - to może Witoldzik ?
neftisKalina jest super :tak:
S A R K Omam kuzyna Patryka - wyrósł naprawdę na fajnego faceta :tak:

Ciamajdka
jak pisze weroneczka Lena i Pola - rewelacja :-)
Mam babcię Sabinę - bardzo kochana kobieta - dużo w życiu przeszła :crazy:, nigdy nikomu krzywdy nie zrobiła - taka do rany przyłóż :happy:- więc to imię kojarzy mi się tylko z DOBROCIĄ !!!:tak: A zdrobnienia Sabinka, Inka - śliczne :-D
Z imieniem Edyta - kojarzy mi się -jak już zdążyłam zauważyć u innych- z "fryzjerką" ;-)- oczywiście nie mam nic przeciwko temu fachu !!! - znam dwie: bardzo wesołe i pomysłowe dziewczyny :tak::-D
Jednak ja jestem za Sabinką :happy::blink:

Ostatnia edycja:
reklama
no i metodą "kto co woli", spośród zebranych
-ja
-T.
-mama T.
-moi rodzice
-babcia
-Wy

pozostała Edytka:) czas sie przyzwyczajać:)

Mi się podoba nadal, ale cos mi mówi, że ONA ma nie mieć tak na imię:) dlatego...

Ciamajdko Edyta... bardzo ładne imię, tylko trochę twarde. Ale zdrobnić przecież idzie więc "no problem" :-D Tylko szkoda Konwalii...

otoż to :-D
u nas na razie jest Sara, ale jak bedzie tez do konca nie mamy pewnosci czy jak zobaczymy Małą to zostanie :-p

reklama
nervita, nie, nie, Wacka nie bedzie. ;) (tzn. bedzie, ale miedzy nogami malego a nie w metryce :p ) Nie zrobie dzieciakowi takiej krzywdy. :p To tak jakbym dzis nazwala go Alfons. :/ Kiedys imie popularne, dzis niestety dobrze sie nie kojarzy. Z wyborem czekamy do porodu. ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry