reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Anecia To teraz kochana pewnie masz zagadkę:-D W jakim kolorze kupować ciuszki i ozdóbki :-) Przy tych wszystkich zakupach imie wydaje się najmniejszą zagadką :-D

reklama
Bogusia ja mało co z nowych ciuszków kupowałam bo mam sporo po dzieciach siostry (1,5 roku i niecałe 6 m-cy) więc jeszcze pół biedy, bo kasa nie bedzie wyrzucona w błoto. No ale fakt faktem po córeczce siostry mam full ciuszków a po synku niestety o dobrą połowę mniej więc w razie czego jak na prawd ebezie synek (na co coraz więcej wskazuje) mąż bedzie biegal po mieście i robił zakupy jak ja bedę dochodziła do siebie po porodzie :-D A z takich "grubszych" rzeczy jak np wózek czy posciele, kocyki, rożki itp to na szczęście kupowalismy w uniwersalnych kolorach wiec nie bedzie problemu. No jedynie z brakiem wystarczającej ilosci ubranek :-)

Dziewczyny, jak można mówić na małą Kalinę?? Kalinka wiadomo ale jak jeszcze... mam zaćmienie chwilowe;)
O dziwo mężowi Kalinka przypadła do gustu, bo na moją Malwinkę kręci nosem niezmiernie, może go jeszcze urobię;)

Hmmmm może Kala? Tylko że to takie "grube" i nie bardzo pasuje do maluszka:no:

Neftis - Kalinka to śliczne imię - skoro mężowi też się podoba, to nie ma się co zastanawiać :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry