reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wuzelek ja wybrałam takie samo imiona, ale u nas już praktyczne pewne, że będzie Emilka:)

reklama
My nadal w kropce... jakoś nam ostateczna decyzja odwleka się w czasie, pewnie zdecydujemy na bank po porodzie jak zobaczymy "manieństwo":p

Ciamajdko my tez tak mówimy z mężem, że będzie Emilka, ale do końca nie wiadomo, ostatecznie zdecydujemy po narodzinach, bo krąży nam po głowie jeszcze Blanka i inne... choć narazie Emilka góruje:)

U nas tak na 90% będzie Nikodem - Nikuś, Nikoś, Niki, Niko, Nik - podoba mi się w tym imieniu, że ma tyle form. Ale Filip też gdzieś się jeszcze przewija w tych pozostałych 10%.
Mężowi już parę razy się wymsknęło Nikuś, więc chyba powoli się przekonuje. Póki co jednak w brzuchu mieszka cały czas Guzik :-) Nazwaliśmy go tak jak wielkością przypominał guzik i teraz cała rodzina i znajomi się już przyzwyczaili do Guzika! :tak:

reklama
Hahaha.. a u nas to się dopiero porobiło. Miała być w pierwszej wersji dziewczynka Julka, a teraz 2 razy mój ginek powiedział że widzi dorodnego faceta więc raczej bedzie Adaś :-) Ale tak na 100 % dowiem się na porodówce co tam siedzi pod serduchem :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry