reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wuzelek ja wybrałam takie samo imiona, ale u nas już praktyczne pewne, że będzie Emilka:)

reklama
My nadal w kropce... jakoś nam ostateczna decyzja odwleka się w czasie, pewnie zdecydujemy na bank po porodzie jak zobaczymy "manieństwo":p

Ciamajdko my tez tak mówimy z mężem, że będzie Emilka, ale do końca nie wiadomo, ostatecznie zdecydujemy po narodzinach, bo krąży nam po głowie jeszcze Blanka i inne... choć narazie Emilka góruje:)

U nas tak na 90% będzie Nikodem - Nikuś, Nikoś, Niki, Niko, Nik - podoba mi się w tym imieniu, że ma tyle form. Ale Filip też gdzieś się jeszcze przewija w tych pozostałych 10%.
Mężowi już parę razy się wymsknęło Nikuś, więc chyba powoli się przekonuje. Póki co jednak w brzuchu mieszka cały czas Guzik :-) Nazwaliśmy go tak jak wielkością przypominał guzik i teraz cała rodzina i znajomi się już przyzwyczaili do Guzika! :tak:

reklama
Hahaha.. a u nas to się dopiero porobiło. Miała być w pierwszej wersji dziewczynka Julka, a teraz 2 razy mój ginek powiedział że widzi dorodnego faceta więc raczej bedzie Adaś :-) Ale tak na 100 % dowiem się na porodówce co tam siedzi pod serduchem :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry