reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Juliusz mi się nie podoba, ale za to Julian tak :)
Zdrobnienie "Julek" jest po prostu słodkie i kojarzy mi się z takim małym, uroczym blondynkiem ;)
Dla chłopca podoba mi się jeszcze Emilian i Aleksander :)

U Nas Córcia potwierdzona na 100% i imię również wybrane na 100% - a więc będzie Martyna Emilia ;)

reklama
Laura bardzo ładnie, Maksymilian też mi się podoba, u nas chłopak mial miec tak na imie ale jest dziewuszka i jak juz pisałam bedzie pewnie Zuzia, bo mąż bardzo kręci nosem na Judytę, która z kolei mi się strrrrrasznie podoba, nie wiem jakim cudem ale bede próbowała go jeszcze przekonać:) Jest zatrzesienie Zuziek ostatnio i w sumie nie chciałabym żeby się pięć odwracało jak będę wołać córcię w przedszkolu:) Alicja i Lila świetnie, tylko u nas odpadło na starcie, bo to dwa imiona teściowej;)
Julek jest super, znam jednego- straszny urwis:)
Natan i Alan trochę nie w moim guście, poza tym jak się przestawi literki w Alanie wychodzi wiadomo co i obawiałabym się trochę, że będą tak wołać na synka w szkole;)
Dziwne masz skojarzenia.

Dziwne masz skojarzenia.

Możem tępa, ale nie wiem co wychodzi po przestawieniu literek :baffled: Oświecicie mnie? :-D

Ani Alan ani Natan to nie imiona w moim typie, ale najważniejsze, żeby rodzicom się podobało :tak: Ale ogólnie, to pasują do siebie nawzajem więc dla bliźniaków moim zdaniem spoko :-D

Mnie się strasznie podoba Hania :-)

Hania - cudowne imię dla dziewczynki. Od początku miałam przeczucie, że urodzę dziewczynkę, a tu...niespodzianka.

Od kilku tygodni wiem, że będzie synuś. Cieszę się bardzo. Myślimy nad imieniem Piotr lub Dominik. Mężowi bardzo się podoba imię Dominik, a ja ciągle się zastanawiam.
Które ładniejsze? :)

Lilly Mi osobiście podoba sie i Dominik i Piotrek :-) Więc dała bym właśnie w tej kolejności na 1 i 2 :-)

a u mnie zostaje Wiktoria, Marcin nie zgadza się na Julkę :-( Ale Wiki też ładnie :-)

Możem tępa, ale nie wiem co wychodzi po przestawieniu literek :baffled: Oświecicie mnie? :-D

Ani Alan ani Natan to nie imiona w moim typie, ale najważniejsze, żeby rodzicom się podobało :tak: Ale ogólnie, to pasują do siebie nawzajem więc dla bliźniaków moim zdaniem spoko :-D
No właśnie ja też tępa, bo nie wiem!

Lilly Dominik bardzo ładnie imię, moja kuzynka tak dała pół roku temu synkowi, ohhhh jaki on jest grzeczny Dominiś:):):)

A Piotrus to moj maz :) najcudowniejszy facet na swiecie :) spokojny, dobry i zlota raczka :)
chyba dam mu to potem do przeczytania hehe

a ja dalej zastanawiam sie nad tym Olivierkiem hmm

Od kilku tygodni wiem, że będzie synuś. Cieszę się bardzo. Myślimy nad imieniem Piotr lub Dominik. Mężowi bardzo się podoba imię Dominik, a ja ciągle się zastanawiam.
Które ładniejsze? :)
oba ładne :-) Ale mi się Dominik bardziej podoba, sama nad tym się zastanawiałam.:-) Piotr dla mnie za popularne..

Moja córcia będzie chyba Weronika-Anna,tak chciałam dać jakbym urodziła zamiast Mikołajka córkę.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry