reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Laura śliczne imię :-) mnie się cos podobnego podobało Liliana. A Maksymilian brzmi super ale jak się zdrobni to większość piesków tak się zwie dlatego tez mam dylemat z wyborem imienia. Jak mi się jakieś spodoba i mąż zaakceptuje to rodzina skrytykuje i on nagle zmienia zdanie. Myślicie że Juliusz to krzywdzące imię dla dziecka?
Julek-nie.Dlaczego?

reklama
Mnie się Juliusz baaaardzo podoba. Sama miałam to imię na uwadze jak moja córeczka miała byc synkiem... :)
Laura podoba się dopóki czytamy "po polsku", a nie Lora jak to wymawiają anglicy.

Witam

A co myślicie o imieniach Natan i Alan? Jestem w ciąży w bliżniakami i podobno na 99% będą to dwa chłopaki. Rozważam w mężem najróżniejsze imiona ale te dwa jakoś tak do nas przemawiają.

Witam

A co myślicie o imieniach Natan i Alan? Jestem w ciąży w bliżniakami i podobno na 99% będą to dwa chłopaki. Rozważam w mężem najróżniejsze imiona ale te dwa jakoś tak do nas przemawiają.

ja osobiście nie lubie takich imion,wole proste polskie.
Ale to rzecz gustu oczywiście,więc spoko,jak ci sie podobaja...

Witam

równiez i ja nie jestem za takimi imionami ale jezeli czujecie ze tak maja sie nazywac wasze pociechy to tak zrobcie przeciez to wasze dzieci mosicie to czuc w sercu...

Witam

Mój synuś jest Alan tzn. będzie jak się urodzi:):):) Natan boskie mi sie podoba!!!!!!!!

Poza tym Urszulko Julek sliczne imię!!!!

Ostatnia edycja:
Laura śliczne imię :-) mnie się cos podobnego podobało Liliana. A Maksymilian brzmi super ale jak się zdrobni to większość piesków tak się zwie dlatego tez mam dylemat z wyborem imienia. Jak mi się jakieś spodoba i mąż zaakceptuje to rodzina skrytykuje i on nagle zmienia zdanie. Myślicie że Juliusz to krzywdzące imię dla dziecka?

Moja sąsiadka, która urodziła dwa miesiące temu, nazwała synka - Juliusz :-) Ładnie - moim zdaniem :-)

Mnie się strasznie podoba Hania :-)
Mi też tylko moja siostrzenica ma tak na imię:tak:

Bardzo podoba mi się zdrobnienie-Julek-też nad tym myślałam:tak:

Witam

Ja podobnie jak Rozalka i Bogusia wolę typowo polskie imiona:tak:

reklama
Laura bardzo ładnie, Maksymilian też mi się podoba, u nas chłopak mial miec tak na imie ale jest dziewuszka i jak juz pisałam bedzie pewnie Zuzia, bo mąż bardzo kręci nosem na Judytę, która z kolei mi się strrrrrasznie podoba, nie wiem jakim cudem ale bede próbowała go jeszcze przekonać:) Jest zatrzesienie Zuziek ostatnio i w sumie nie chciałabym żeby się pięć odwracało jak będę wołać córcię w przedszkolu:) Alicja i Lila świetnie, tylko u nas odpadło na starcie, bo to dwa imiona teściowej;)
Julek jest super, znam jednego- straszny urwis:)
Natan i Alan trochę nie w moim guście, poza tym jak się przestawi literki w Alanie wychodzi wiadomo co i obawiałabym się trochę, że będą tak wołać na synka w szkole;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry