reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
polianna-Twoja córcia ma mieć na imię Lilianna.Mnie też podoba się to imię i zdrobniania.Kiedyś w dzieciństwie poznałam na wczasach dziewczynę o tym imieniu i wtedy spodobało mi się to imię.Właściwie to będę zastanawiać się czy dać tak mojej malutkiej.Starsza ma Zuzanna to by mogła być też Lilianna.A myślałam o Milenie ale chyba ładniej L.

A zastanawiam się-czy jak wybieracie imię dla dziecka czytacie jego znaczenie?Ja czytam.

MILENA imię mi bliskie, bo mojej siostry córka tak ma na imię i to moja chrześnica, śliczne, rzadko spotykane imię:)

reklama
MILENA imię mi bliskie, bo mojej siostry córka tak ma na imię i to moja chrześnica, śliczne, rzadko spotykane imię:)

Oj nie takie zadkie,u nas na lutówkach 2,a w okolicy z 3 znam małe dziewczynki9poniżej 5 lat).:-)
Ale zgadzam sie bardzo ładne.

Witam sierpniówki:)
U nas bedzie córcia potwierdzona przez dwóch lekarzy na nawet wiecej niz 99% ale prawdę mówiąc z imieniem jest mały problem, bo żadne specjalnie za serce nas nie chwyta... Na razie zwycięża Zuzanka.

Hania super, Alicja super, Ewelina mniej:) Sama chciałam Hanię, ale niestety wielu moich znajomych nazwało tak swoje cócie i tak bez sensu kolejną Hanię do towarzystwa;p
WIęc chyba będzie Emilka:)

A ja już sama nie wiem.Jak dam jakąś propozycję to się nie podoba moim starszakom.Syn coś mówił o Patrycji ale chyba nie.Na razie mój mąż nic jeszcze nie powiedział.

U mnie wśród znajomych nie ma żadnych z tych trzech. Są natomiast Leny, Weroniki, Oliwie, Aleksandry. Ale z tego co widzę Lena chyba będzie na topie w tym roku w Krakowie :)
Narazie zostaję przy Hani, ale zanjąc siebie z 10 razy mi się odmieni... :)

czesc dziewczyny!!

a co myslicie o Laurze? mi juz dlugo, dlugo przed ciaza podobalo sie to imie.a ze bedzie dziewczynka to tak chyba zostanie.

dla chlopczyka podoba mi sie Maksymilian.

reklama
Laura śliczne imię :-) mnie się cos podobnego podobało Liliana. A Maksymilian brzmi super ale jak się zdrobni to większość piesków tak się zwie dlatego tez mam dylemat z wyborem imienia. Jak mi się jakieś spodoba i mąż zaakceptuje to rodzina skrytykuje i on nagle zmienia zdanie. Myślicie że Juliusz to krzywdzące imię dla dziecka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry