reklama
a ja wczoraj bylam na usg i mowie ze dla dzewczynki to imie jzu mamy ale z chlopakiem nie mozemys ie jakos dogadac Jakub poszedl w odstawke a na nowej lecytacji jest Sergiusz i Cerazy (ladne zdrobnienie - czarek. Lekarz sie usmiecha tajemniczo i mowie abym szukala imie dla chlopaka
zobaczymy co z tego bedze jeszcze tylko 4 tygodnie i moze juz bedze wiadomo
ps . rzeczywiscie jak sie wspolnie dogadac)
zobaczymy co z tego bedze jeszcze tylko 4 tygodnie i moze juz bedze wiadomo
ps . rzeczywiscie jak sie wspolnie dogadac)
Mija, dzięki za dobre...(kwaśne słowo Też liczę na to, że to co jem nie spowoduje, że moja córeczka dostanie siusiaka Hihi Jak będzie chłopak też się ucieszymy, ale swoją drogą mam już dwie pary różowych skarpetek w rozmiarze mikro Jestem strasznie ciekawa płci, nie potrafiłabym doczekać do porodu na niespodziankę
Polecam ciekawą stronkę. Imona nadawane w Warszawie, aktualizowane co tydzień.
http://www.gorny.najlepsze.pl/imiona/
Mi osobiście podobaja się imiona Amelia, Kornelia a dla chłopca Sebastian i Filip
pozdrwaiam
http://www.gorny.najlepsze.pl/imiona/
Mi osobiście podobaja się imiona Amelia, Kornelia a dla chłopca Sebastian i Filip
pozdrwaiam
shakespeare
Fanka BB :)
My jeszcze nie wybieraliśmy, ale mi się bardzo podoba Milena (zwłaszcza zdrobnienie Lenka), Hania, myślałam też o Helence (po babci), a dla chłopczyka Adam, Łukasz, Mikołaj. Trzeba będzie chyba na najbliższym "forum małżeńskim" zapodać temat, a swoją drogą ciekawe jakie propozycje będzie miał dla dzidzi tatuś.
Pozdrowionka dla wszystkich ślicznych przyszłych mamuś
Pozdrowionka dla wszystkich ślicznych przyszłych mamuś
magialenna
Styczniowe mamy'06
My, tak jak SylwiaZ myslimy o Stasiu :laugh:,a dla dziewczynki? Nic nie mozemy wymyslec...
reklama
SylwiaZ
Styczniowe mamy'06
Magialenna, prawda, że jest dużo więcej ładnychimion dla chłopców?
Staś to łądne dla chłopca, czego nie można już powiedzieć o Stasi dla dziewczynki.
Mamy jeszcze sporo czasu, to może wpadnie nam do głowy coś fajnego.
Rozalka i Anielka też ładnie
Staś to łądne dla chłopca, czego nie można już powiedzieć o Stasi dla dziewczynki.
Mamy jeszcze sporo czasu, to może wpadnie nam do głowy coś fajnego.
Rozalka i Anielka też ładnie