reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

u nas bedzie chyba Victoria ..chociaz ja wolalabym Emma albo Emily..ale smyki uparly sie na ta Viki..:tak:

moja córcia nosi takie imię więc popieram
yes2.gif

reklama
Ja nie moge wybrac i imienia nie mamy:baffled: mialam imie dla dziewczynki Nelly zreszta to moje ulubione od lat:cool2:....a dla chlopca jakos nic mnie nie przekonuje:baffled:

Nathani ,Lenka tez mi sie podoba,ale u mnie to juz chyba zostanie ta Viki ,bo z dziecmi nie wygram :-D
Noukie masz jeszcze troche czasu,to cos wymyslisz ;-)
a tak w ogole to wam powiem,ze wiecej imion mialam nim zaszlam w ciaze...a pozniej jakas pustka..:szok:

madlen79 mam to samo - wiele imion mi sie podoba ale jak mam wybrać to jedno to metlik:// miał byc Adaś i nadal mi sie podoba ALE podobaja mi sie też i Marcel, i Igor i jeszcze inne mi swiają zaleznie od dnia:sorry2:

Noukie tak jak u nas. Mieliśmy dla dziewczynki wybrane a tu klops :-D
D. dla chłopca miał wybrać, niby mówił mi swoje typy ale mi po głowie chodzi tylko Wiktor :tak:
Nawet mój się przekonał do tego imienia i tak ostatnio pytał co robi Wiktorek :-D
Miał być też Kuba ale dużo osób z mojego otoczenia dało to imię akurat teraz ;)
Mojemu też podoba się bardzo Julian ale jakoś mi nie pasuje.

reklama
betiks tak właśnie Lena coraz bardziej popularna. u nas to zabawne bo najpierw Leną miała być pierwsza córka ale w końcu została Julia. Potem druga córka miała być Lena a jest Sara. No i z trzecią choć początkowo byłam [przekonana ze Lena- mam znów wątpliwości.
fiolka mi tez się Julian podoba;-)
J

Do góry