reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

u nas bedzie chyba Victoria ..chociaz ja wolalabym Emma albo Emily..ale smyki uparly sie na ta Viki..:tak:

moja córcia nosi takie imię więc popieram
yes2.gif

reklama
Ja nie moge wybrac i imienia nie mamy:baffled: mialam imie dla dziewczynki Nelly zreszta to moje ulubione od lat:cool2:....a dla chlopca jakos nic mnie nie przekonuje:baffled:

Nathani ,Lenka tez mi sie podoba,ale u mnie to juz chyba zostanie ta Viki ,bo z dziecmi nie wygram :-D
Noukie masz jeszcze troche czasu,to cos wymyslisz ;-)
a tak w ogole to wam powiem,ze wiecej imion mialam nim zaszlam w ciaze...a pozniej jakas pustka..:szok:

madlen79 mam to samo - wiele imion mi sie podoba ale jak mam wybrać to jedno to metlik:// miał byc Adaś i nadal mi sie podoba ALE podobaja mi sie też i Marcel, i Igor i jeszcze inne mi swiają zaleznie od dnia:sorry2:

Noukie tak jak u nas. Mieliśmy dla dziewczynki wybrane a tu klops :-D
D. dla chłopca miał wybrać, niby mówił mi swoje typy ale mi po głowie chodzi tylko Wiktor :tak:
Nawet mój się przekonał do tego imienia i tak ostatnio pytał co robi Wiktorek :-D
Miał być też Kuba ale dużo osób z mojego otoczenia dało to imię akurat teraz ;)
Mojemu też podoba się bardzo Julian ale jakoś mi nie pasuje.

reklama
betiks tak właśnie Lena coraz bardziej popularna. u nas to zabawne bo najpierw Leną miała być pierwsza córka ale w końcu została Julia. Potem druga córka miała być Lena a jest Sara. No i z trzecią choć początkowo byłam [przekonana ze Lena- mam znów wątpliwości.
fiolka mi tez się Julian podoba;-)
J

Do góry