reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych bobasków

mi sie na pcztku dla chłopca podobało Tymoteusz - mężowi nie :( i wymyślił Raduś
a dla dziewczynki ja juz jak byłam mała mówiłam że będzie patrycja i bedzie w domku 3xP ja i mąż też na P

:) Mam koleżankę, u której w rodzinie ona, mąż i dwoje dzieci mają imiona na M i nazwisko też mają na M :)

reklama
U nas nie będzie żadnego dopasowania z pierwszymi literkami, wszystkie są z innej parafii.
Dziecko będzie miało 2 nazwiska - bo mój mąż nosi podwójne, więc powinniśmy się koncentrować na krótkim imieniu, zwłaszcza, że mój W. nie odpuści by i drugiego nie nadać. Dla chłopca wybraliśmy Filip, bo krótkie i obojgu się nam podoba a gdy ptaszek odleciał to dyskusja zaczęła się od nowa i ku mojej radości stanęło na tym, ze będzie Kornelia. Najkrótsze nie jest ale mnie się od zawsze bardzo podobało.

My przy krótki dla dziewczynki to zastanawialiśmy się nad Ewą :-)

Dla chłopca zawsze podobało mi się imię Karol, ale szwagierka to Karolina i mój facet coś nosem kręci.

Pocieszam się że do czerwca jeszcze dużo czasu :-) Chodź pewnie minie błyskawicznie ;-)

Mój lekarz nadal twierdzi ze to chłopak i tak z Mateusza i Kuby powstał FILIPEK i jesli jego słowa sprawdza się w czerwcu to tak własnie synus bedzie miał na imie :tak:

reklama
Jeżeli będzie tak jak twierdzi lekarz i będziemy mieli córcię to wybraliśmy KAROLINA EWA,
Jeżeli będziemy mieli synka będzie KAROL PIOTR
Drugie imię po rodzicach:)

Do góry