reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków :)

reklama
mi tez podoba się Kornel, ale ... no właśnie jak dziecko będzie miało wadę wymowy i nie będzie mówiło r a w nazwisku też mamy r?:-D
tak sobie pomyślałam:-D

To bedzie problem ;)
Daj spokój nie mozna tak do tego podchodzić jak bedzie miało wadę wymowę z r
bo moze mieć i z l , ł, sz,ś, ci ...
No to nic nie bedzie pasować ;)
Wybierzcie imię które Wam sie podoba to wasze dziecko :)

Fakt nie ma co się kierować że dziecko nie będzie r mówić bo równie dobrze może nie wymawiać innych głosek tak jak Matik pisze. My mamy okropnie długie i pełne r nazwisko i mówiłam że młody jeszcze wszkole będzie miał problemy z poprawnym przedstawieniem się a on jako dwulatek wypowiada je bezbłędnie ;)

reklama
Mi dla chłopca zawsze podobało mi się Maciej ale czuję że do tego maleństwa nie pasuje... Nie wiem jak to wyjaśnić ale tak czuję :)

Do góry