reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków :)

Dzieki wiecie co bo marzyła mi sie Oliwia ale moi chłopcy mówią nie bo juz jest w rodzinie
Choć to chyba z zazdrości bardziej wynika bo bardzo lubimy mała oliwkę :) chłopcy tez
Wie szukamy innego imienia zeby sie z nikim nie kojarzyło ;)

reklama
A my wybraliśmy dla chłopca Kuba, a jak będzie dziewczynka to mamy kilka póki co i ciężko zdecydować - Alicja, Kasia, Agnieszka lub Maja... :) Może jutro będziemy już wiedzieć kto tam rośnie w brzuszku i będzie łatwiej podjąć decyzję :) Buziaki

Liliana piękne...bardzo bym chciała dać tak na imię dziewczynce, ale niestety moi teściowie nazwali psa imieniem Lilka...no i coż, przecież nie będziemy mówić na dziecko i na psa tak samo:( Swoją drogą nie miałam pojęcia, że to imię jest teraz takie popularne:) My w końcu wybraliśmy dla dziewczynki imię Paula. A z chłopcem jest ciężej, chodził nam po głowie Franciszek ale chyba jednak wybierzemy jakieś inne imię.

Ja pierwszy raz słyszałam o tym imieniu, nigdy wczesniej jakoś nie zwróciłam na nie uwagi widocznie
Mi sie tez podoba reszta rodziny rownież ale mąż mówi że mamy jeszcze czas na podjęcie decyzji ;)

Ja mam znajoma Lilianę, starszą już panią. Ładne imię, ale ostatnia jego popularność mnie zniechęca.

Cały czas nie mamy nic fajnego dla chłopca, a pewnie jak na złość, będzie chłopiec! :cool2:

P.S.
Jagna mi się też podoba, ale mamy już psa o tym imieniu.

Natan, Nataniel, bardzo mi się podoba. Ale mężowi nie :-/

Doszliśmy do porozumienia. Będzie Alan Jan lub Liliana Maria. Koniec kropka ;)

reklama
Do góry