reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków :)

reklama
Matik- ja też tak mam jeżeli chodzi o imiona. Tadzia akurat znam fajnego:-)ale moja rodzinka uważa,że to imię trochę obciachowe:-(dobrze,że przed nami jeszcze trochę czasu:-)

Ja dla chłopca mam Aleksander :) bardzo spodobało nam się to imię. Jakoś tak chyba gdzieś usłyszeliśmy i od razu zostało :) ma dużo zdrobnień i dobre znaczenie :)
Natomiast gdyby miała być jednak dziewczynka, w życiu nie będzie to Aleksandra, bo niestety mam złe doświadczenia z takimi osobami :-D

Bałam się tego, że tu będzie jakaś Aleksandra :-D mitaginka, na pewno nie jesteś zła :-D
może już nie będę wymieniała pozostałych imion, do których nie pałam szczególną miłością hihi ale chyba więcej takich mam męskich :-D

Nie nie znam tego imienia :)

Ale dzis rozmawialiśmy z chłopcami o imieniu Oliwia, naszym wymarzonym i chłopcy stwierdzili ze te lubią to imię wiec chyba jednak zostanie Oliwka :)
Jeszcze wszystko sie okaże :)

Cattleya to odmiana storczyka :-p a imię chyba popularne przez film (nie pamiętam tytułu).

Edit.
Film nosi tytuł Colombiana ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry