reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Aza, jak dla mnie Bartek ładniejsze.

Jenny, nawet się nie waż zmieniać imienia, ja nie będę miała Piotrusia, to niech chociaż ma jakaś cioteczka z forum :-)

Gosiane, Wojtek to mój szef, więc zdecydowanie źle mi się kojarzy, Tymon super :-)

Femme,
Sonia bardzo ładne.

Nulini
, tak się do Twojego Gucia przyzwyczaiłam, że aż dziwne, że będzie inaczej.

My od początku myśleliśmy o Blance, potem do wyboru doszła Marika, potem Maja a chyba zostanie Natalia :-)

reklama
femme, no właśnie czasem tak jest, że komuś totalnie inne imię nie pasuje, choćby nam się nie podobało :-D
I też mnie irytują miny i spojrzenia ludzi :wściekła/y:

jeżyk, ja dla Wojtka też imię wybierałam!!!
Miała być dziewczynka - Magda, ale urodził się chłopiec i poszliśmy do mamy do szpitala i powiedziałam, że ma być Wojtuś :-D
A miałam 6 lat :-D
Co do Remika, to właśnie cholera, KAŻDY mi pisze, że jak zna jakiegoś Remigiusza, to super facet, a mąż się zaparł :-(

Żelka ooo tak, jak już dociera, że nie Szymon to też od razu, że Tymoteusz, a jak w końcu dotrze, że Tymon to czasem pada pytanie czy w ogóle jest takie imię :p

Doggi haha Ola wymiata :-D

A jeszcze co do imienia Tymon to jak mój się rodził to znałam tylko jednego, syna mojej fryzjerki, a teraz widzę, że coraz popularniejsze się robi faktycznie.
Nawet jak Ł koledze z pracy się niedawno syn urodził to Tymon dali mu na imię :p

Ostatnia edycja:
jeżyk, nieeee, Remigiusza znam jednego, ale to mąż siostry mojej koleżanki, więc bez szans, żeby mąż był zazdrosny :-D
Prędzej na propozycję Radzimira się wścieka, że się jaram jak głupia pipa :-D

Doggi, Jezusek jest faaaaajnie :-D

reklama
Do góry