reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Mi Milan się podoba nawet :p ale to też pewnie ze względu na to że znam jednego i fajny bobasek :-D

Doggi to Nina ostatnio mi powiedziała że albo Sonia albo Maryja :p

reklama
Dziewczyny pozwolilam sobie do Was napisac bo mam straszny problem z imieniem dla mojego synka. Nie chcialabym udziwnionego imienia a te zwykle, popularne kojarza mi sie z kims, niekoniecznie dobrze. Rozwazam dac mu imie mojego M tylko nie wiem czy to nie bedzie klopotliwe w zyciu. My pewnie mowilibysmy do niego Junior. Macie jakies doswiadczenie w tej kwestii? Bede wdzieczna za pomoc.

Ja miałam koleżankę Sonię w szkole, moja siostra też ma. Na Śląsku to dosyć popularne imię.
Nina ma w przedszkolu koleżanki, siostry: Chantal i Nicol. I bliźniaki: Aleksander i Aleksandra...

Najważniejsze żeby rodzicom się imię podobało, przejmowanie się ludźmi dookoła jest bezsensu. Mnie się np Milan podobał, albo Alan ale A. się nie podobają te imiona, więc cóż.. trzeba było pójść na kompromis. On najchętniej nazwałby naszego syna Raul, ale ja jestem przeciwna. Bo to dla mnie bardziej imię dla kota a nie dla dziecka. Stąd zrodził się Piotr, imię zwyczajne, nie jakieś wyszukane, ale ważne, że ładnie brzmi :-)

U nas nadal nie ma decyzji :-D póki co w czołówce

Sonia, Daria i Natasza :-D sama jestem ciekawa co zdecyduje :-D oby mnie olśniło po porodzie :-p

niestety fatalnie mi się kojarzy :-p co się rozstawałam z moim głąbem to sobie jakąś Olę przygruchał :-D ja nie wiem czy ich tyle czy mi to po złości robił :-D w każdym razie imię mi spalił :-p zresztą z imionami typu Ola, Ania, Asia, Gosia itp jest ten problem że ich pełno z mojego rocznika i mi się zawsze z kimś kojarzą chce takie "świeżę" imię :-D

reklama
Femme no to Dagmara ich mało na świecie :p

U mnie spalone w przebiegach Paulina (była mojego, którą jak widzę man ochotę wysłać SMS o treści POMAGAM) i Gosia z podobnych powodów :p

Ostatnia edycja:
Do góry