reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Femme ja nam dwie koleżanki Sonie, super kobitki są.

Dagi mi też się Dagmara nie podobało, pretensji fo starych nie miałam tylko pytałam co ich naszło na takie imię ;)

reklama
U mnie jak powiedzieliśmy, że Tymko będzie Tymkiem też wszyscy krzywo patrzyli i oczywiście jeszcze moja mama opowiadała jak to jej koleżanki reagowały, że "co to za imię".
Ja nie żałuję i napewno decyzji bym nigdy nie zmieniła.
Niech się krzywią (żeby im czasem tak nie zostało), kręcą nosem - trudno.
Mi się to imię nadal podoba i do mojego syna pasuje idealnie.
A no i jeszcze nie wspomnę, że za każdym razem rozmowa o jego imieniu wygląda tak:
Ktoś: jaki fajny chłopczyk, jak ma na imię?
J: Tymon
K: Szymonek, jak ładnie
J: Nie Szymon tylko Tymon
K: aaaaa

Ostatnia edycja:
Femme- a czemu zakladadsz że bedzie Cie nienawidziec??? Przesadzasz w tym imieniu naprawdę nie ma nic dziwnego. A może będzie wdzięczna że nie jest Hania czy Zosia?

Jezyk nie napisałam nigdzie że będzie mnie nienawidzić :p bez przesady :-D tylko ze może mieć pretensje ;-)

ALECTA Tymon normalne ładne imię u nas całkiem normalne...

To chyba dużo od regionu zależy u nas po prostu nie ma żadnej Soni nigdy sie nie spotkałam i ludzie w otoczeniu też i dlatego ten szok bo wszyscy myślą że to imię tylko dla psa nie człowieka... :-/

Femme powiedz to mojej rodzinie.
Teraz to wiadomo już się przyzwyczaili, ale jak byłam w ciąży to non stop było dogryzanie.
Tylko, że ja jestem taka, że im bardziej mi dogryzali tym bardziej ja byłam zawzięta :p

Femme u nas żadnego stacha np nie ma, same Alany (dla mnie zawsze to bedxie anal), Dawidy, itp wiec jak mówię że Stachu to tez "a dlaczego?" i mówię "z tego samego powodu, dla którego ty jesteś xyz"

u mnie tez Tymon jest popularne;-)

w święta nasze babcie i teściu miały nadal jazdę na Gniewka:-pale jak to P powiedział do swojej babci-ja wysłucham i owszem ale i tak zrobie po swojemu:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry