reklama
U mnie jak powiedzieliśmy, że Tymko będzie Tymkiem też wszyscy krzywo patrzyli i oczywiście jeszcze moja mama opowiadała jak to jej koleżanki reagowały, że "co to za imię".
Ja nie żałuję i napewno decyzji bym nigdy nie zmieniła.
Niech się krzywią (żeby im czasem tak nie zostało), kręcą nosem - trudno.
Mi się to imię nadal podoba i do mojego syna pasuje idealnie.
A no i jeszcze nie wspomnę, że za każdym razem rozmowa o jego imieniu wygląda tak:
Ktoś: jaki fajny chłopczyk, jak ma na imię?
J: Tymon
K: Szymonek, jak ładnie
J: Nie Szymon tylko Tymon
K: aaaaa
Ja nie żałuję i napewno decyzji bym nigdy nie zmieniła.
Niech się krzywią (żeby im czasem tak nie zostało), kręcą nosem - trudno.
Mi się to imię nadal podoba i do mojego syna pasuje idealnie.
A no i jeszcze nie wspomnę, że za każdym razem rozmowa o jego imieniu wygląda tak:
Ktoś: jaki fajny chłopczyk, jak ma na imię?
J: Tymon
K: Szymonek, jak ładnie
J: Nie Szymon tylko Tymon
K: aaaaa
Ostatnia edycja:
femme fatal
Mama Ninki :)
Jezyk nie napisałam nigdzie że będzie mnie nienawidzić bez przesady tylko ze może mieć pretensje ;-)
ALECTA Tymon normalne ładne imię u nas całkiem normalne...
To chyba dużo od regionu zależy u nas po prostu nie ma żadnej Soni nigdy sie nie spotkałam i ludzie w otoczeniu też i dlatego ten szok bo wszyscy myślą że to imię tylko dla psa nie człowieka... :-/
ALECTA Tymon normalne ładne imię u nas całkiem normalne...
To chyba dużo od regionu zależy u nas po prostu nie ma żadnej Soni nigdy sie nie spotkałam i ludzie w otoczeniu też i dlatego ten szok bo wszyscy myślą że to imię tylko dla psa nie człowieka... :-/
bada m.
Fanka BB :)
u mnie tez Tymon jest popularne;-)
w święta nasze babcie i teściu miały nadal jazdę na Gniewkaale jak to P powiedział do swojej babci-ja wysłucham i owszem ale i tak zrobie po swojemu
w święta nasze babcie i teściu miały nadal jazdę na Gniewkaale jak to P powiedział do swojej babci-ja wysłucham i owszem ale i tak zrobie po swojemu
Ostatnia edycja:
reklama
dagi27
Fanka BB :)
U mnie w rodzinie tez nie ma żadnej Zosi o przepraszam Sophie, poza tym jakoś nie bardzo mnie interesuje co ludzie maja do powiedzenia na ten temat. Każdy daje takie imię jakie mu odpowiada.