reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Aza, jak dla mnie Bartek ładniejsze.

Jenny, nawet się nie waż zmieniać imienia, ja nie będę miała Piotrusia, to niech chociaż ma jakaś cioteczka z forum :-)

Gosiane, Wojtek to mój szef, więc zdecydowanie źle mi się kojarzy, Tymon super :-)

Femme,
Sonia bardzo ładne.

Nulini
, tak się do Twojego Gucia przyzwyczaiłam, że aż dziwne, że będzie inaczej.

My od początku myśleliśmy o Blance, potem do wyboru doszła Marika, potem Maja a chyba zostanie Natalia :-)

reklama
femme, no właśnie czasem tak jest, że komuś totalnie inne imię nie pasuje, choćby nam się nie podobało :-D
I też mnie irytują miny i spojrzenia ludzi :wściekła/y:

jeżyk, ja dla Wojtka też imię wybierałam!!!
Miała być dziewczynka - Magda, ale urodził się chłopiec i poszliśmy do mamy do szpitala i powiedziałam, że ma być Wojtuś :-D
A miałam 6 lat :-D
Co do Remika, to właśnie cholera, KAŻDY mi pisze, że jak zna jakiegoś Remigiusza, to super facet, a mąż się zaparł :-(

Żelka ooo tak, jak już dociera, że nie Szymon to też od razu, że Tymoteusz, a jak w końcu dotrze, że Tymon to czasem pada pytanie czy w ogóle jest takie imię :p

Doggi haha Ola wymiata :-D

A jeszcze co do imienia Tymon to jak mój się rodził to znałam tylko jednego, syna mojej fryzjerki, a teraz widzę, że coraz popularniejsze się robi faktycznie.
Nawet jak Ł koledze z pracy się niedawno syn urodził to Tymon dali mu na imię :p

Ostatnia edycja:
jeżyk, nieeee, Remigiusza znam jednego, ale to mąż siostry mojej koleżanki, więc bez szans, żeby mąż był zazdrosny :-D
Prędzej na propozycję Radzimira się wścieka, że się jaram jak głupia pipa :-D

Doggi, Jezusek jest faaaaajnie :-D

reklama
Do góry