reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Każdemu co innego się podoba :-D

Wybór między Kamilem a Bartkiem wybrałabym Bartek ,syn szwagra ma tak na imię i mój kuzyn obecnie przed 40 :-p ten młodszy to Bartosz,a starszy Bartłomiej

U mnie w ogóle męska rodzina więc większość imion się już zaczyna powtarzać

reklama
My też nadal nie zdecydowani... Nikomu kompletnie się Sonia nie podoba ani mojej rodzinie ani Kuby rodzinie ani znajomym tylko dziewczyna z bb :-D i strasznie mnie to wkurza...

Daria mi jeszcze po głowie intensywnie chodzi... Zobaczymy oby mnie na porodowce olsnilo

Nikomu kompletnie się Sonia nie podoba ani mojej rodzinie ani Kuby rodzinie ani znajomym tylko dziewczyna z bb :-D

Mnie się Sonia też nie podoba :-D
Ale właśnie mam tak samo, NIKOMU się Gustaw nie podoba, tylko na BB zyskał aprobatę, więc już ostatecznie z niego zrezygnowaliśmy...
Za mną nadal chodzi Remigiusz, ale tylko co do Ignacego jesteśmy z mężem zgodni...

Nulini nie mówię że każdej :p ale chociaż komuś :-D

Dla mnie tragedia są imiona w stylu Gniewko, Gustaw, Remigiusz, Franek itp :p a teraz bardzo popularne i się podobają zazwyczaj... A prawda taka ze i tak zadne z tych imion przeciez nie jest krzywdzące i z czasem każdy się przyzwyczai

Pamiętam jak koleżanka synowi dała na imię Staś to usza nie wierzyłam jak ona mogła takie imię wybrać :p a teraz super pasuje młodemu to imię przyzwyczailam się baa nawet mi się zaczęło podobać :-D

Ostatnia edycja:
Femme- a nie wystarczy że podoba się Tobie i mężowi??? Mi by tyle wystarczyło.

Nulini- znalam dwóch Remikow. Nie wiem czy to przypadek, ale obaj fajni faceci. :D

Mój brat też Wojtuś i to ja wybieralam, wiec kiedyś musiało mi się podobać ;)

Jeśli chodzi o Kamila czy Bartka to oba na tej samej pozycji, żadne jakoś szczególnie nie jest mi bliższe.

Tez mi się wydaje, że Sonia to normalne imię. Poza tym uważam, że to kwestia wyboru tylko i wyłącznie rodziców i nikogo więcej. To tak jak bym ja miała pretensje do moich rodziców, że dali mi na imię Dagmara....swego czasu nie podobało mi się to imię, ale nikt się z niego nie śmiał. Każde imię na swój sposób jest ładne, a co inni ludzi o nim myślą.....to nie powinno nikomu spędzać snu z powiek.

reklama
No niby ta tylko ze irytują mnie miny ludzi i tyle... Nie potrafię być obojętna na to :-/ ale jak urodze i zobaczę że to Sonia to będę miała innych w dupie :-D dlatego liczę że od razu mnie olśni ;-)

Do góry