reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jezyk, przez Ciebie też mi się strasznie Hania podoba, ale u nas nie przejdzie Ania i Hania
Megami, mam z Ignacym to samo, szalenie mi się podoba, ale już kilkoro znajomych ma synków Ignasiów i jedna koleżanka z osiedla w styczniu rodzi Ignasia... A Himek fajnie
sprite, to ja odwrotnie, nie mogę "przeboleć" że Gustaw takie krótkie Sama mam krótkie imię i podobają mi się dłuuugie
Megami, mam z Ignacym to samo, szalenie mi się podoba, ale już kilkoro znajomych ma synków Ignasiów i jedna koleżanka z osiedla w styczniu rodzi Ignasia... A Himek fajnie
sprite, to ja odwrotnie, nie mogę "przeboleć" że Gustaw takie krótkie Sama mam krótkie imię i podobają mi się dłuuugie
agulqa_b
Fanka BB :)
jezyk młody to Kuba i tez wulkan energii z niego. a jak z kims sie dobierze o podobny charakterku to jest masakra jakas ;p
ja za to chcialam Hana ale oczywiscie Ł sie nie podoba, no wiec w razie W bvedzie Gosia ;p
ja marceliny nie znam zadnej ;p
megami glodnemu chleb na mysli?;p
u nas z kolei dla chlopcow wszyscy daja Janek. jakos mnie nie przekonuje
ja za to chcialam Hana ale oczywiscie Ł sie nie podoba, no wiec w razie W bvedzie Gosia ;p
ja marceliny nie znam zadnej ;p
u nas z kolei dla chlopcow wszyscy daja Janek. jakos mnie nie przekonuje
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
nie kręcą mnie takie atrakcje
Znam dorosłą Marcelinę, w szkole też była jedna, i znajoma ma córcię Marcelinkę maleńką, ale raczej często nie spotykam tego imienia.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, ja mam teraz taką schizę, że Antonina kiedyś nam wypomni, że ma długie imię, a brat krótkie Szkoda, że mi się mąż na Remigiusza nie zgodził... A siostra jakby co będzie miała jeszcze jedną literkę więcej, niż Tosia
Ale z tymi imionami to zależy od regionu, są takie, gdzie wszędzie ich pełno, ale też takie, których np. u mnie nie ma prawie wcale
Ale z tymi imionami to zależy od regionu, są takie, gdzie wszędzie ich pełno, ale też takie, których np. u mnie nie ma prawie wcale
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini ja mam siostre Anie i brata Kube i w zyciu mi do glowy nie przyszlo by myslec o tym kto ma dlugie a kto krotkie imie ;-) poza tym duzo bardziej podoba mi sie moje niz siostry
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, dlatego mówię, że schizuję, bo bracia tez mają dłuższe imiona niż ja i w życiu o tym nie pomyślałam
alecta, moja mama też Dorota
alecta, moja mama też Dorota