reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mnie na prenatalnym lekarka powiedziała, że na 85% będzie dziewczynka i tego się na razie trzymam.
Z imion to podobają mi się krótkie, ale zarazem niepospolite imiona: Pola, Lena, Iga, Lila .
U mnie niestety co druga to Lena, Poli teraz też się naroiło, a i Iga zyskuje na popularności...
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ja małej Igi jeszcze nie spotkałam, za to znam jedną całkiem dużą, dzieciatą ;-) Pole, Maje, Leny, Julki, sporo ich wokół.
Mój mąż nalegał na Kasię przy drugiej córce. Nic a nic mi się to imię nie podoba. Pewnie jak teraz też dziewczę to temat powróci...
Mój mąż nalegał na Kasię przy drugiej córce. Nic a nic mi się to imię nie podoba. Pewnie jak teraz też dziewczę to temat powróci...
agulqa_b
Fanka BB :)
U mnie keszcze gabrysie na topie
EwelinaMalaMi
Zaciekawiona BB
Ja jeszczenie wiem jaka plec, dopiero 1 wrzesnia sie dowiem o ile dzidzia zechce wspolpracowac
Jesli bedzie chlopiec to myslimy nad imieniem Nataniel a jesli dziewczynka to Wiktoria.
Co myslicie o Natanielu?
Ja w sumie przekonana jestem ze bedzie dziewczynka. Nie wiem dlaczego. Tak poprostu mi sie wydaje juz od dluzszego czasu za to moj chlopak jest w 100% przekonany ze chlopak
Jesli bedzie chlopiec to myslimy nad imieniem Nataniel a jesli dziewczynka to Wiktoria.
Co myslicie o Natanielu?
Ja w sumie przekonana jestem ze bedzie dziewczynka. Nie wiem dlaczego. Tak poprostu mi sie wydaje juz od dluzszego czasu za to moj chlopak jest w 100% przekonany ze chlopak
Tasia001
Ewelina mnie się imię Nataniel nie podoba, ale to musi się Wam podobać i nie patrz na innych. Chyba, że nie do końca jesteście pewni i zbierasz informacje.
Już kiedyś pisałam, że nie może się wszystkim to samo podobać, bo wtedy nadawanie imion nie miało by sensu
Już kiedyś pisałam, że nie może się wszystkim to samo podobać, bo wtedy nadawanie imion nie miało by sensu
reklama
agulqa_b
Nataniel srednio mi sie widzi, natomiast Natan ojjj tak :-)