reklama
heheh znajoma lezała w szpitalu z dziewczyna która nazwała córkę Ślicznuda :-) a z żarcików męża to jeszcze była Malina , imie tym bardziej smieszne ze nasze nazwisko jest troche powiązane z tym owocem a i tak w skrócie znajomi na nas mówią (zamiast po nazwisku to "Maliny").
agulqa_b
Fanka BB :)
Ja nie slyszalam i jestem w szoku ze takowe sa
Wiem, że Lenek i Poli jest coraz więcej dlatego chyba z nich zrezygnuję. My mamy takie trochę specyficzne nazwisko dlatego szukamy czegoś niepospolitego, starszą córkę nazwaliśmy Nina. I tą młodszą też chcemy nazwać krótko.
Zostaje więc Iga, Kaja, doszła też Ada- bardzo mi się to imię podoba. No i jeszcze Nadia, ale to też jest coraz częstsze.
Zostaje więc Iga, Kaja, doszła też Ada- bardzo mi się to imię podoba. No i jeszcze Nadia, ale to też jest coraz częstsze.
Żelka
Fanka BB :)
jezyk to ja mam tak samo z Alicją, też jest dosyć popularnym imieniem, ale mi sie najbardziej podoba i resztę mam w głębokim
A Nadia faktycznie robi się coraz bardziej popularne. Kuzynka tak nazwała córkę i większość osób starszych w rodzinie myślała, że to skrót od Nadzieja
A Nadia faktycznie robi się coraz bardziej popularne. Kuzynka tak nazwała córkę i większość osób starszych w rodzinie myślała, że to skrót od Nadzieja
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Wiem, że Lenek i Poli jest coraz więcej dlatego chyba z nich zrezygnuję. My mamy takie trochę specyficzne nazwisko dlatego szukamy czegoś niepospolitego, starszą córkę nazwaliśmy Nina. I tą młodszą też chcemy nazwać krótko.
Też mam Ninę i identyczne typy na drugą córkę