reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Tasia no wlasnie nie jestesmy pewni :) zastanawiamy sie dopiero. Pewnie jeszcze nie raz nam sie odmieni :) ale na ten moment jakos mi sie podoba w sumie to bardziej mi niz chlopakowi hehe :) ale jest takie inne i nie zbyt czeste imie :) a nie chce dawac jakis popularnych imion, oklepanych. Choc przy Wiktorii chyba zostaniemy jak sie okaze ze to kobitka :)

Natan to zdrobnienie od Nataniela ;)

Tez tak mysle ;) a mi sie naprawde tak malo imion podoba. Ja nie wiem jak my wkoncu cos wybierzemy :) Chlopak jak mysli ze mna nad imieniem to mi sie nic nie podoba co on mowi. :p
Ale mnie teraz dzidzia kopie :) od wczoraj czuje juz ruchy pod reka jak poloze na brzuchu ! :D delikatne ale sa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewelina no do imienia trzeba poczuć to coś. Ja z córcią jeszcze na porodówce nie byłam pewna, a już w trakcie porodu wiedziałam na 100% że ma być Dominika:-D

Moja najlepsza przyjaciółka ma synka Natana i czasami się śmiejemy Natan-szatan, bo tak jak mój Cyprian jest wiatrem podszyty, a we dwóch to mieszanka wybuchowa. :)

Megami, dorosłe dzieciate Igi znam dwie i jedna dziewczyna ze stycznia 2011 teraz ma malutką Igunię :-D Oj, Kasia u mnie też odpada, od podstawówki mi się kojarzy, że na wsiach były same Kachny i Marychny i jak Marysię akceptuję, tak Kasi nie :-D

Ewelina, nic nie myślę o Natanielu, bo zupełnie mi to imię nie leży :-D Ale Wikusia mi się bardzo podoba :tak: P.S. - Edytuj posty ;-)

Ja ostatnio znajomej nauczycielce powiedziałam o Marcelinie i stwierdziła, że dużo teraz Marcelinek :szok:
A ja znam jedną, dorosłą...

Marcelina też ładne, ale u nas jak na razie Hanka na pierwszym miejscu, długo górowała Karolina, ale mąż stwierdził, że jak będzie dziewczynka to lepiej imię Hanka będzie pasowało do całej naszej bandy :)

reklama
Natan, Nataniel, nie podoba mi się, z Natankiem mi się kojarzy i Alanem, a ten z analem :-D cóż poradzić, spaczona psychika hehe

Mi się Ignacy podobał, ale teraz b. popularny. Myślałam też nad Joachimem. Joaś średnio, ale Himek :p No nic, będziemy myśleć. Najwyżej będzie Michał (Archanioł ;p) a dla dziewczynki jeszcze nie wiem.

Do góry