reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Zadroszcze Wam typowania imion :-) Ja miałam kilka propozycji i chciałam podpytać męża co jemu sie podoba a ten cały czas jaja sobie robi:wściekła/y: wczoraj mi powiedział że może Tomaszek bo to jego ulubiona postac z Nocy i dni i zaczął sie śmiać(kto czytał/ oglądał ten wie). Potem zaproponował dla chłopca i dziewczynki ... STASEK I STASKA (wymawiac tak jak napisałam) :dry: nosz ręce mi opadają. Coś mi sie zdaje że jak sie go żarty tak będą trzymać to sama zadecyduje ;-)

reklama
groszq, jak sobie mąż jaja robi, to z nami debatuj o imionach, a jemu nic nie mów i postaw przed faktem :-D

Moje znajome Igi to takie hmm... Niezbyt grzeszące inteligencją :-D

Groszq u mnie podobna sytuacja. Tylko mój się zaparł, że dopóki nie będzie znał płci to nic nie wybiera. No i na moje typy mówi tylko "yhy".

Dziewczyny to powiedzcie, że jak nie chcą uczestniczyć w wyborach to wyście już wybrały piękne staropolskie imiona! Chłopiec Świętopełek, a dziewczynka Rzepicha :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry