reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Leoś fajne!!! Ja mam dość Franków, Wiktorii, Oliwek. ..jakiś wysyp!
Gustaw super:-)
Ligia ma greckie pochodzenie..jakoś tak mi w ucho wpadło kiedyś :-)
Z dziewczecych jeszcze Lilka jest fajne ;-) rety zupełny brak pomysłu na chłopaka !

reklama
Mi mama Leona wysmiala :p

A moja mi właśnie z Leonem wyskoczyła, ale zupełnie mi jakoś nie pasuje z naszym nazwiskiem :-(

Elutka, no to u mnie odwrotnie, za cholerę pomysłu na córkę :-( Ale jak tak się zastanawiam, to Antonina też miała od początku być Antoniną, jak pytam męża, jakie imię planowaliśmy dla chłopca, to żadne z nas nie pamięta, on mówi, że Jakub albo Filip, a ja nie wierzę, że bym się na takie imiona zgodziła, więc może od początku była planowana córka :-D
Mnie po głowie chodzi Elżbieta, ale mężowi nie bardzo...

To ja wciąż mam problem z imieniem dla chłopca :/ jeśli będzie dziad to będziemy mieli kłopot, podoba mi się Kamil, ale mój T ma "przyjaciela" z tym imieniem i sprawił że NUGDY W ZYCIU NIE SAM TAK DZIECKU NA IMIE, po pierwsze myśli ze jest panem świata i wszystko mu się należy ZA nic poza tym kobiety traktuje na zasadzie ze każdy facet musi mieć kobietę u boku ale niech się nie odzywa tylko pierze, sprząta i nievwtraca jak faceci gadają. Ma nienawiść do niego sięga każdego nerwu mego ciała. A takie imię ładne i jakbym dala tak synowi na imię to by myślał że na jego cześć bo on taki jest właśnie popukany...

reklama
Doggi mam taki sam problem z Kamilem :-D imię mi się podoba ale wszyscy których znam to takie jakieś nieudaczniki :-/

Do góry