reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Krzyś to jedno z uniwersalnych imion zawsze modne,prawie każdemu się podoba :happy2: jak chodziłam do szkoły to było mnóstwo Ani i Agnieszek i byłam wczęczna rodzicom,że mnie nie tak nie nazwali,a z chłopięcych to Piotr i Paweł ( jeden to mój brat a drugi mąż :-D)

reklama
Bada.m i szymonow od groma
Co do wracacie się w wybór imienia to mnie trafia jsk słyszę "tak chcesz nazwać?" a no chce podoba mi się i już, ma olke tez mówili że takie proste oklepane a teraz "ta ola świetny wybór, bardzo jej pasuje" itp każdy nazywa dziecko jak mu się podoba o! :) u mnie w klasie 3 Agnieszki były iv wsztskie urodzone w marcu ;) a na studiach 4ech marcinow w grupie 15 osobowej :)

Mi się bardzo podoba Antosia juz od dobrych 2 lat i teraz niby popularne ale i don't care bo po prostu śliczne jest i takie będzie :)

Prawda s tymi Szymonami ,jeszcze przed ciążą też chcieliśmy tak dać,
Najważniejsze,że rodzicom się podoba a reszta musi zaakceptować i już :-D

Doggi- bo tak przeważnie jest jak juz dziecko ma imię to po jakimś czasie okazuje się, że właśnie to a nie inne do niego pasuje.

Tak jak piszecie imię to rzecz gustu, a o gustach wiadomo się nie dyskutuje, dla mnie najważniejsze żeby nie wyrzadzalo dziecku krzywdy.

bada.m mi też Szymon cały czas chodzi po głowie ale nie jestem przekonana czy pasuje do mojego dziecka a tak jak Ola była od razu i nic innego nie pasowało tak teraz jest Antosia a na chłopca nic nievpasuje do mojego dziecka :(

To ja tak mam z Gniewkiem już nie zmienimy i tak już o nim mówimy,tylko starszy syn mówi Jagódka,a ja myślę że będzie syn i jeżeli okazałoby się że to jednak dziewczynka to do tej Jagody nie jestem na 100% przekonana

To my dla chłopca w ogóle nie myślimy, już nie ma imion dla chłopców, które moglabym przypasować synowi. Córka to na 99% będzie Karolina, no chyba, że do stycznia coś nam się zmieni:)

reklama
jezyk o Karolince u nas też była mowa i szczerze mówiąc to mąż caly czas mówi, że będzie Karolinka. . Jeszcze zanim się zaczęliśmy fobrze starać to było mowione, że teraz "robimy Karolinke" jakby co :-D wszystkie, które znam są pozytywnie nakręcone i mają kręcone włosy!

Do góry