reklama
Znam kilka nieprzyjemnych historii i naprawdę szkoda życia.Maadlen- zgadzam się z Tobą. Młodzi muszą mieszkać sami, niech zobaczą jak to jest naprawdę.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Gdybym mieszkała z teściami, to mam 100% pewności, że moje małżeństwo wisiałoby na włosku. Teść jest obrzydliwym tyranem nieznoszącym sprzeciwu, więc mąż stałby przed nim na baczność i był na każde jego skinienie (teraz też jest, ale jednak fakt, że mieszka osobno robi swoje...). Natomiast przez te 4 lata, które mieszkamy z moimi rodzicami, kłócimy się o ten fakt sporadycznie, wiadomo, że chcielibyśmy mieszkać sami, ale skoro nie ma na to cienia nadziei, to wolę tak, niż z teściami...
agulqa_b
Fanka BB :)
nulini pewnie, nie każdy może sobie pozwolić na mieszkanie samemu. jednak jeśli jest nadzieja to 'ciasne ale wlasne i samemu' na prawde robi roznice.
Też podzielam opcję "ciasne ale własne".. z rodzicami mam kontakt bardzo dobry i może nie byłoby tak źle...z teściami niby też, ale teściowa jest jednak dosyć upierdliwą osóbką i pewnie zaczęła by mnie mocno irytować i drażnić w którymś momencie...
A propos tematu: ja jeszcze sama nie wiem...kiedyś marzyło mi się Amelka dla dziewczynki, ale Amelek jest tyle że mi zbrzydło...a tak to z dziewczęcych podoba mi się: Pola, Ligia...dla drugiego chłopaka nie bardzo mam opcję póki co
A propos tematu: ja jeszcze sama nie wiem...kiedyś marzyło mi się Amelka dla dziewczynki, ale Amelek jest tyle że mi zbrzydło...a tak to z dziewczęcych podoba mi się: Pola, Ligia...dla drugiego chłopaka nie bardzo mam opcję póki co
femme fatal
Mama Ninki :)
Ooo wrócił temat imion
Ligia? Nie słyszałam o takim imieniu Dziwne
My kiedyś mieliśmy fajnego kumpla o imieniu Norman ;-) i przy pierwszej ciąży myśleliśmy nad tym imieniem ale ludzie jak to słyszeli to mówili że nas pogielo jak się kogoś o danym imieniu zna to zupełnie inaczej się patrzy.
U nas na 99% zostanie Wiktor dla chłopca a dziewczynka nadal pod znakiem zapytania ;-)
Ligia? Nie słyszałam o takim imieniu Dziwne
My kiedyś mieliśmy fajnego kumpla o imieniu Norman ;-) i przy pierwszej ciąży myśleliśmy nad tym imieniem ale ludzie jak to słyszeli to mówili że nas pogielo jak się kogoś o danym imieniu zna to zupełnie inaczej się patrzy.
U nas na 99% zostanie Wiktor dla chłopca a dziewczynka nadal pod znakiem zapytania ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U mnie dziewczynka wielka niewiadoma :-(
Chłopiec na 99% Gustaw, bardzo wszystkim spasowało to imię, nawet mojej mamie i babci, bo Remigiusza wyśmiały
Chłopiec na 99% Gustaw, bardzo wszystkim spasowało to imię, nawet mojej mamie i babci, bo Remigiusza wyśmiały
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Mi mama Leona wysmiala