reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Kasiekz nie zdziw się hak córka powie "gońcie się, nie będę Łucja będę Salomea" :p
Na mnie słowo tradycja tak działa właśnie :p

reklama
Tak z bierzmowania. A ja mam Dagmara Izabela Anastazja i tez trochę na przekór bo albo każda brała Maria albo moja mama mówiła, że mam wziąść Helenę..Bo on tak ma na drugie imię a jej babcia na pierwsze.....a Zosia będzie miała też drugie imię - Paulina. Choć tu w Uk raczej to nie ma żadnego znaczenia.

Dagi ja też mam trzy imiona Dagmara Anna Salomea :)D) to trzecie na bierzmowaniu wzięłam na złość matce bo ona chciała koniecznie żebym miała tak jak.ona Magdalena A ja nie chce mieć nic jak ona wiec wybrałam imię które najmniej jej sie podobało :D

hahahah ty to jesteś agentka :-D :-D :-D

SPRITE - durni oni ... mi się wydaje że jak pójdziesz do urzędu to normalnie Hana wpiszą :-)

Ostatnia edycja:
Ja mam Agata Paulina Wiktoria - Wiki znaczy zwyciestwo i jakos mialam na to faze:tak: reszta moich imion niespecjanie mi sie podoba, ale coz;-)
A co do zwyciestwa Nikodem tez ma takie znaczenie, ale dowiedzialam sie po fakcie wybrania tego imienia:-)

Aob ja dokladnie Nikodema przestudiowalam;p Bo u mnie od zawsze mial byc Zachary. M nie chcial sie zgodzic i wymyslil Julka. Ja zaprotestowalam i Nikodem jest kompromisem:)

Zobaczymy. Juz ja jej zaprotestuje. Ma byc Łucja:ppp

Zaliczam się do tych z "innym" trzecim imieniem: Justyna Agnieszka Perpetua :-D Z dwoma koleżankami z klasy chciałyśmy mieć wyjątkowe imię z bierzmowania, dmuchnęły mi sprzed nosa Kunegunda i Hildegarda :-)

Nulini musialabus meza przez pol roku z piwnicy nie wypuszczac bo do pol roku mozna zmienic imie ;-)

Ja mam pierwsze i trzecie z bierzmowania, ale ono sie nigdzie nie licxy i nie jest uzywane woec zawsze sie dziwie jak ktos mowi ze ma trzy imiona :p

Doggi Ty buntowniku! :p

Nooo kasiek takie zakladanie czesto ma sie nijak dp rzeczywistosci ;-)

Goferek haha jakie imiona ;-)
Twoje zdecydowanie z tych 3 najbardziej wyjatkowe :-D
Ksiadz nie mial peoblemu by wypowiedziec? :p

reklama
Do góry