reklama
dagi27
Fanka BB :)
Tak z bierzmowania. A ja mam Dagmara Izabela Anastazja i tez trochę na przekór bo albo każda brała Maria albo moja mama mówiła, że mam wziąść Helenę..Bo on tak ma na drugie imię a jej babcia na pierwsze.....a Zosia będzie miała też drugie imię - Paulina. Choć tu w Uk raczej to nie ma żadnego znaczenia.
femme fatal
Mama Ninki :)
Dagi ja też mam trzy imiona Dagmara Anna Salomea D) to trzecie na bierzmowaniu wzięłam na złość matce bo ona chciała koniecznie żebym miała tak jak.ona Magdalena A ja nie chce mieć nic jak ona wiec wybrałam imię które najmniej jej sie podobało
hahahah ty to jesteś agentka
SPRITE - durni oni ... mi się wydaje że jak pójdziesz do urzędu to normalnie Hana wpiszą :-)
Ostatnia edycja:
aob66
Moderatorka
Ja mam Agata Paulina Wiktoria - Wiki znaczy zwyciestwo i jakos mialam na to faze reszta moich imion niespecjanie mi sie podoba, ale coz;-)
A co do zwyciestwa Nikodem tez ma takie znaczenie, ale dowiedzialam sie po fakcie wybrania tego imienia:-)
A co do zwyciestwa Nikodem tez ma takie znaczenie, ale dowiedzialam sie po fakcie wybrania tego imienia:-)
kasiekz
Aob ja dokladnie Nikodema przestudiowalam;p Bo u mnie od zawsze mial byc Zachary. M nie chcial sie zgodzic i wymyslil Julka. Ja zaprotestowalam i Nikodem jest kompromisem
Zobaczymy. Juz ja jej zaprotestuje. Ma byc Łucjapp
Zobaczymy. Juz ja jej zaprotestuje. Ma byc Łucjapp
femme fatal
Mama Ninki :)
ja bierzmowania nie mam za nudno mi było i przestałam chodzić a chciałam sobie Anita wziąć ;-)
aob66
Moderatorka
Kasiek jak dla mnie z tych waszych propozycji to zdecydowanie Nikodem najbardziej sie podoba:-)
goferek
Zaliczam się do tych z "innym" trzecim imieniem: Justyna Agnieszka Perpetua Z dwoma koleżankami z klasy chciałyśmy mieć wyjątkowe imię z bierzmowania, dmuchnęły mi sprzed nosa Kunegunda i Hildegarda :-)
agulqa_b
Nulini musialabus meza przez pol roku z piwnicy nie wypuszczac bo do pol roku mozna zmienic imie ;-)
Ja mam pierwsze i trzecie z bierzmowania, ale ono sie nigdzie nie licxy i nie jest uzywane woec zawsze sie dziwie jak ktos mowi ze ma trzy imiona
Doggi Ty buntowniku!
Nooo kasiek takie zakladanie czesto ma sie nijak dp rzeczywistosci ;-)
Goferek haha jakie imiona ;-)
Twoje zdecydowanie z tych 3 najbardziej wyjatkowe
Ksiadz nie mial peoblemu by wypowiedziec?
Ja mam pierwsze i trzecie z bierzmowania, ale ono sie nigdzie nie licxy i nie jest uzywane woec zawsze sie dziwie jak ktos mowi ze ma trzy imiona
Doggi Ty buntowniku!
Nooo kasiek takie zakladanie czesto ma sie nijak dp rzeczywistosci ;-)
Goferek haha jakie imiona ;-)
Twoje zdecydowanie z tych 3 najbardziej wyjatkowe
Ksiadz nie mial peoblemu by wypowiedziec?
reklama
goferek
Agulqa, ksiądz problemu nie miał, ale moi rodzice bardzo duży :-)