reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Sprite masz dziwny USC. Hana jest w polskim rejestrze ludności Hana imię zdrobnienia - Zdrobnienia.pl Co oznacza, że można nadać takie imię dziecku płci żeńskiej. Napisałam jeszcze zapytanie do naszego USC, więc zobaczymy czy potwierdzą. Jeśli tak to nie mają żadnego prawa ci odmówić. Powołasz się na krajowy rejestr ludności. Niech sobie babeczka w okienku sprawdzi:D Poza tym moja córa to Pola, więc też zdrobnienie;)

Ostatnia edycja:
Moja bratowa wymyśliła, że jej chłopcy na drugie imię będą mieli po dziadkach i teraz jeden jest Edmund a drugi Tadeusz :szok: całe szczęście że to drugie imiona, chociaż z drugiej strony- rzecz gustu.

Goferek Edmund wołam do mojego psa :D

Dagi ja też mam trzy imiona Dagmara Anna Salomea :)D) to trzecie na bierzmowaniu wzięłam na złość matce bo ona chciała koniecznie żebym miała tak jak.ona Magdalena A ja nie chce mieć nic jak ona wiec wybrałam imię które najmniej jej sie podobało :D

reklama
Do góry