reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
O dobrze wiedzieć :-)
kasiekz
Fanka BB :)
Mozna Maksa. U mojej siostry w klasie dwoch a na osiedlu znam trzech do 4rz. Maks to moje zapasowe imie-jakby do mlodego Julek nie pasowalo
agulqa_b
A Ł wczoraj wracajac z kalisza czytal znaczenie imienia Robert i stwierdzil ze po prostu nie moze byc inne. Jak czytal to polowa cech Ł polowa moja. :-)
nie przeczytałam całego wątku, ale widzę że dyskusja na temat imion trwa
u nas (o ile między nogami nic nie wyrośnie, a mam nadzieję że nie, bo Synka już mamy i marzy mi się córeczka, a dwóch gin mówiło że jajek nie widać ) będzie Blanka Blanką miał być nasz pierworodny, ale został Miłoszem
co do imienia Mia! lata temu przeczytałam jakąś książkę z bohaterką o tym imieniu, i własnie to imię marzyło mi się dla mojej córki, ALE 4 lata temu nazwałam tak naszą kotkę wiec chcąc nie chcąc córki tak nie nazwę, ale w imieniu nadal jestem zakochana
u nas (o ile między nogami nic nie wyrośnie, a mam nadzieję że nie, bo Synka już mamy i marzy mi się córeczka, a dwóch gin mówiło że jajek nie widać ) będzie Blanka Blanką miał być nasz pierworodny, ale został Miłoszem
co do imienia Mia! lata temu przeczytałam jakąś książkę z bohaterką o tym imieniu, i własnie to imię marzyło mi się dla mojej córki, ALE 4 lata temu nazwałam tak naszą kotkę wiec chcąc nie chcąc córki tak nie nazwę, ale w imieniu nadal jestem zakochana
goferek
Blanka, jak u mnie :-)
Chociaż ostatnio wpadło mi w ucho jeszcze Marika :-)
Chociaż ostatnio wpadło mi w ucho jeszcze Marika :-)
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Tasia tez gdzieś to czytałam i lałam w kit bo laska której niecierpie tak ma ba imię ibpomyslalam sobie "dobrze ci tak"
Buahahahaha Trzeba było jej linka podesłać