reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
No wlasnie. Jak z prostym imieniem problem to co to za roznica czy Letty czy Dablju:) Moj maz to Wawrzyniec i jak pisalam u niego imie popularne a nas kazdy mysli ze ksywka lub nazwisko:)

Doggi wiem... ale Ł sie nie podoba i go nie chce :-(

Bada a ja kilka razy slyszalam wlasniw Adriana. Choc na poczatku x lat temu tez mnie to zdziwilo ;-)

Tasia ojj tak. Mam sasiadke (tzn teraz juz rodzice maja ) Wiolete, Wiolette, Violete, lub Violette. Do dzis nie wiem jak ma na imie :p

Doggi chyba glusi sa :p Dagmara bardziej od Tamary mi sie podoba. Tzn Tamara mi sie oo prostu nie podoba :p

Ja tam sie ciesze ze ja Agnieszka, Ł Łukasz a mlody Robert. Choc juz kilka osob pytalo czy Norbert... eh ludzie lubia sobie utrudniac zycie ;-)

agulqa, nie spotkałam się z tym, żeby ktoś imię mojego męża przekształcał na Norbert :-D

Dobrze, że Antoniny nie można z niczym pomylić, chociaż czasem, jak Młoda była mała, to mówiliśmy, że ma na imię Tosia i ludzie się dziwili, co to za imię :-D

Agulqa_b mimo że jakoś bardxo nie lubię mojego imienia to i tak tysiąc razy bardziej wolę id Tamara, która mi się kojarzy z jakąś złą postacią mordercza w horrorach ale nie wiem czemu :p

Nulini serio? Bosz co za ludzie, to moja kuzynka jest antosią super dziewczyna, i jej mama do niej zawsze mówi Antłanetta i to tak słodko brzmi bo moja ciotka taka wariatka jak ja to śmiesznie brzmi z jej ust taka Antłanetta ;)

reklama
Do góry