reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Mi sie podoba Sara i Nika;) Wiec jakby Julek zamiast siusiaka mial pepowine miedzy nogami to mam wyjscie awaryjne:p

Sprite Mia nie jest juz problematyczna. Duzo ich. Leo tez (moj syn bedzie Julek chyba ze nam sie zmieni jak go zobaczymy i bedzie Leo:p). W dzisijszych czasach nie ma chyba problematycznych imion. Kazdy nazywa jak chce wiec po erze Brianow, Kevinow i Alanow nawet to Dablju mnie nie dziwi:)

Ostatnia edycja:
Nom najpierw Letty mi sie spodobalo to moj maz ze nie bo to angielskie ( maz belg) znalazlam belgijskie Mia to powiedzial ze nie wie I mysli dla chlopaka mialo byc Antony jest dziewczynka wiec bedzie musial wybierac chyba ze z czyms naprawde fajnym wyskoczy a mnie ciezko przekonac jak cos mi wpadnie w ucho :) takze chyba bedzie Mia :D

kasiek, no niby racja. ale wyobraź sobie, że pół życia musisz tłumaczyć innym, że Twoje imię pisze się tak, a nie tak. na idiotów nie ma rady. takie proste imię jak Magda... a tyle z nim problemów. bo to Magda, a nie Magdalena, jak połowie społeczeństwa się wydaje (przykład z życia wzięty ;-)).

aneta, powtórzę się-Mia dla mnie ładne :tak::tak::tak:

Bada ja akurat znam jedną Adrianę z liceum i właśnie przez jedno 'n"

Ale najbardziej skomplikowane imię to Wioletta:-D bo przez V lub W i do tego ile "t" wstawić

reklama
Do góry