reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Mi sie podoba Sara i Nika;) Wiec jakby Julek zamiast siusiaka mial pepowine miedzy nogami to mam wyjscie awaryjne:p

Sprite Mia nie jest juz problematyczna. Duzo ich. Leo tez (moj syn bedzie Julek chyba ze nam sie zmieni jak go zobaczymy i bedzie Leo:p). W dzisijszych czasach nie ma chyba problematycznych imion. Kazdy nazywa jak chce wiec po erze Brianow, Kevinow i Alanow nawet to Dablju mnie nie dziwi:)

Ostatnia edycja:
Nom najpierw Letty mi sie spodobalo to moj maz ze nie bo to angielskie ( maz belg) znalazlam belgijskie Mia to powiedzial ze nie wie I mysli dla chlopaka mialo byc Antony jest dziewczynka wiec bedzie musial wybierac chyba ze z czyms naprawde fajnym wyskoczy a mnie ciezko przekonac jak cos mi wpadnie w ucho :) takze chyba bedzie Mia :D

kasiek, no niby racja. ale wyobraź sobie, że pół życia musisz tłumaczyć innym, że Twoje imię pisze się tak, a nie tak. na idiotów nie ma rady. takie proste imię jak Magda... a tyle z nim problemów. bo to Magda, a nie Magdalena, jak połowie społeczeństwa się wydaje (przykład z życia wzięty ;-)).

aneta, powtórzę się-Mia dla mnie ładne :tak::tak::tak:

Bada ja akurat znam jedną Adrianę z liceum i właśnie przez jedno 'n"

Ale najbardziej skomplikowane imię to Wioletta:-D bo przez V lub W i do tego ile "t" wstawić

reklama
Do góry