reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Mi sie podoba Sara i Nika Wiec jakby Julek zamiast siusiaka mial pepowine miedzy nogami to mam wyjscie awaryjne
Sprite Mia nie jest juz problematyczna. Duzo ich. Leo tez (moj syn bedzie Julek chyba ze nam sie zmieni jak go zobaczymy i bedzie Leo). W dzisijszych czasach nie ma chyba problematycznych imion. Kazdy nazywa jak chce wiec po erze Brianow, Kevinow i Alanow nawet to Dablju mnie nie dziwi
Sprite Mia nie jest juz problematyczna. Duzo ich. Leo tez (moj syn bedzie Julek chyba ze nam sie zmieni jak go zobaczymy i bedzie Leo). W dzisijszych czasach nie ma chyba problematycznych imion. Kazdy nazywa jak chce wiec po erze Brianow, Kevinow i Alanow nawet to Dablju mnie nie dziwi
Ostatnia edycja:
a.n.e.t.a
Początkująca w BB
Nom najpierw Letty mi sie spodobalo to moj maz ze nie bo to angielskie ( maz belg) znalazlam belgijskie Mia to powiedzial ze nie wie I mysli dla chlopaka mialo byc Antony jest dziewczynka wiec bedzie musial wybierac chyba ze z czyms naprawde fajnym wyskoczy a mnie ciezko przekonac jak cos mi wpadnie w ucho takze chyba bedzie Mia
kasiek, no niby racja. ale wyobraź sobie, że pół życia musisz tłumaczyć innym, że Twoje imię pisze się tak, a nie tak. na idiotów nie ma rady. takie proste imię jak Magda... a tyle z nim problemów. bo to Magda, a nie Magdalena, jak połowie społeczeństwa się wydaje (przykład z życia wzięty ;-)).
aneta, powtórzę się-Mia dla mnie ładne
aneta, powtórzę się-Mia dla mnie ładne
agulqa_b
Sprite ja cale zycie tlumacze jak pisze sie moje nazwisko i ze jest jednoczlonowe a nie dwu. I powiem Ci ze wole to robic nic je zmienic :-(
bada m.
ja całe życie się tłumacze,ze moje imię to Adriana a nie jak większość pisze Adrianna i każdy sie dziwi -jedno n ?
reklama