Ja mam koleżankę Sonię od podstawówki się znamy, fajna dziewczyna i w moich okolicach psa tak nie nazywają ale psów które wabią się Kuba od groma, moja mama nawet miała psa Kubę. No i Kacper, sorry ale ble moja "znajoma" której nie lubię strasznie tak nazwała synka i jest w rym imieniu zakochana wiec mój mózg automatycznie nie lubi tego imienia
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Mojemu tez się podoba wiec mamy imię ja jestem zakochana w Soni :-) do tego jak opis przeczytałam to wiem ze to jest to
To teraz okaże się że chłopak...
To teraz okaże się że chłopak...
bada m.
Fanka BB :)
famme ślicznie Sonia pasuje do Niny
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, to ja mam odwrotnie z Gutkiem, podoba nam się imię, ale opis odstrasza
I jeszcze się okaże, że mi się na porodówce odwidzi i mąż mnie zabije w afekcie
I jeszcze się okaże, że mi się na porodówce odwidzi i mąż mnie zabije w afekcie
Agulqa to tak jak u nas z Marysią - jeszcze przed zrobieniem testu ciążowego mieliśmy imię, a z męskim nie możemy za cholerę dojść do porozumienia.
W sumie nawet się nad tym nie skupiam za bardzo, bo w końcu 2 ginów powiedziało, że dziewczynka, a dziś mój gin to jeszcze potwierdzi, ale na innym forum kilka lasek, które są już praktycznie na wylocie dowiedziało się, że ich dziewczynki pozamieniały się w chłopców więc jakoś tak wolę się zabezpieczyć
W sumie nawet się nad tym nie skupiam za bardzo, bo w końcu 2 ginów powiedziało, że dziewczynka, a dziś mój gin to jeszcze potwierdzi, ale na innym forum kilka lasek, które są już praktycznie na wylocie dowiedziało się, że ich dziewczynki pozamieniały się w chłopców więc jakoś tak wolę się zabezpieczyć
Jezyk u nas to samo, my robiliśmy Antosię i była antosią a jak dr powiedział chłopiec to chwilowa panika jakie imię bo każde ktoś nam zepsuł męskie aż tu nagle jak grom z jasnego nieba spadł na nas Stachu, który zaczyna mnie wkurzać bo ci chwile ktoś myśli nad stachem :/
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta dlatego my mamy oba bo ja zawsze mowie ze uwierze jak zobacze
reklama