reklama
Femme w moim najbliższym otoczeniu nie mam ani jednego Kuby :-) a znam chyba trzech z mniej więcej mojego pokolenia...także dla mnie nie jest jakoś baardzo popularne za to Franków, Amelek, Julek, Oliwek itp cała masa. .
Femme, ja mam kuzynkę Sonię i ciotkę Sonię . na studiach miałam też koleżankę Sonię. także dla mnie imię normalne. juz bardziej z psem czy chomikiem to mi się ten słynny Kuba lub Maks kojarzy. ale takie dzieciaczki Kubuśki też znam i mówiąc o nich w ogóle nie przychodzi mi na myśl skojarzenie ze zwierzęciem
ja nawet w rodzinie mam Kewina. i choć w ogóle imię nie w moim guście to jakoś na co dzień o tym nie myślę.
ja nawet w rodzinie mam Kewina. i choć w ogóle imię nie w moim guście to jakoś na co dzień o tym nie myślę.
agulqa_b
Fanka BB :)
Alecta mi jasiek odpada. W kaliszu same male jaski chodza :-\
Co do imiom dla zwierzat to jak mlody sie rodzil chxialam zeby byl Kacper. Ale rodzicow pies miak tak na imie wiec odpadlo w przedbiegach :-\
Mlody urodzil sie w 2006r i fakt w jego wieku sami jakubowie ;-)
Tytus... w zyciu bym dziecku nie dala mam skojarzenie z takim jednym, a fe
Co do imiom dla zwierzat to jak mlody sie rodzil chxialam zeby byl Kacper. Ale rodzicow pies miak tak na imie wiec odpadlo w przedbiegach :-\
Mlody urodzil sie w 2006r i fakt w jego wieku sami jakubowie ;-)
Tytus... w zyciu bym dziecku nie dala mam skojarzenie z takim jednym, a fe
Agulqa, mówisz jak mój mąż hah. Kiedys młodemu powiedziałam, ze w brzuchu mieszka dzidzi o imieniu Tytus. I od tej pory zaczela sie walka młody kontra mąż, bo jemu tez się kojarzy te imię z kimś "fuj". Ale ma mąż pecha, bo nasz syn taki uparty, ze ani myśli "polubić" inne imię dla dzidziusia hahaha. Smieszni są
Dziewczyny już kiedyś pisalysmy, że popularność imienia zależy też od regionu. U jednej pełno jest np. Kubusiow, a u innej nie ma ani jednego.
U nas w regionie Sonia jest imieniem popularnym dla psa i ja nie znam żadnej Soni osoby, za to chyba z trzy czy cztery psy. Natomiast u innej Kacper jest np.imieniem popularnym u psów. Także rzecz gustu. Wszystkim się nie dogodzi
U nas w regionie Sonia jest imieniem popularnym dla psa i ja nie znam żadnej Soni osoby, za to chyba z trzy czy cztery psy. Natomiast u innej Kacper jest np.imieniem popularnym u psów. Także rzecz gustu. Wszystkim się nie dogodzi
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Sprite ojjj juz ja bym cos wymyslila. W ogole tytus kojarzy mi sie z tyfusem sorry, ale nic nie poradze
Alecta my mamy od 6tc Roberta i od kilku tyg Gosie :-) ciekawe czy na porodowce cos sie zmieni ;-)
Alecta my mamy od 6tc Roberta i od kilku tyg Gosie :-) ciekawe czy na porodowce cos sie zmieni ;-)