reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Mi Sonia też ze zwierzecym imieniem sie kojarzy hehe.

Co do Mii to znam dwie :) Jedna to juz 7 lat ma a druga to corka mojego bylego.

Alecta uwazaj, moj Jasiek to wulkan energii i royrabiaka okropnz hehe

Ja dalej nie mam konkretnego pomyslu...

reklama
Femme mi się kiedyś też nie widziały.
Tzn na Franka w życiu by mnie nikt nie namówił, ale pozostałe mi się podobają :-)
Chociaż ja cały czas mam nadzieje, ze Maria płci nie zmieni :p
Moja Nikola by tego nie przeżyła, bo ona sobie z Marysią już całą przyszłość zaplanowała :p

Alecta to widze ze podobnych łobuzow mamy, chyba sie jednak zastanowie czy Tymek u nas to dobry pomysl :-D co by nas nie wykonczyli z Jasiem we dwojke hehe

Ja wam powiem, że nawet nie wiedziałam że Kuba to takie popularne imię teraz...nie ma zresztą co się tym sugerować tylko dać bobasowi tak na imię jak się chce ;-)

Gosiane jakby Wasz Tymek był taki jak mój to jest to bardzo prawdopodobne :p
Najlepsze jest to, że on się niczego nie boi - kamikadze normalnie

reklama
Tymka znam jednego bardzo fajny mądry chłopak :-) imię mi się podoba bardzo ale siostra ma Szymka to by dziwnie było :-D

ELUTKA Kuba to najbardziej popularne.imię od 2000 roku :-D

Do góry