reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszkow:):)

Dosiu, moj byl jeszcze lepszy- przez 3 miesiace wmawial mi,ze nazwie syna Gniewomir:-D robil to ze smiertelnie powazna mina, ze w koncu naprawde myslalam,ze chce to zrobic

reklama
a skad on takie imie wzial??? kurcze mam nadzieje ze moj tez tylko jaja sobie ze mnie robi...

Dosiu myslę, że mąż sie tylko tak przekomarza, a jeżeli nie to powiedz mu, że takie imię to krzywda dla dziecka, bo dzieci w przedszkolu mu żyć nie dadzą;-)

Mam znajomych (bardzo dalekich!) ktorzy dali na imie dziecku Gromosław i musze Wam powiedziec, ze juz zdazylam sie przyzwyczaic do tego imienia Gromek :-) ale sama w zyciu bym tak nie dala!!!

Moi znajomi nazwali syna Mieszko :baffled::-)
A jak Michasia ktoś pyta jak dzidzia będzie mieć na imię to mówi Maja albo dziadek :-) (dziadek ma na imię Jaś) hehehe

Gabiaz, ja z imion chlopiecych najwyzej obstawiam Maciusia, juz sie nawet powoli przyzwyczajam, czekam tylko na potwierdzenie plci:-). Troche bedzie smiesznie, bo mamy juz Madzie, ale co mi tam. Inne imiona, ktore proponowalam nie pasuja mezowi.

Moja siostra córkę nazwała Jagoda, syna Jonatan i szuka kolejnego owocowego imienia...ale okazuje się, że to problem, więc wymyśliła Mirabellę. Mieszka w Holandii na stałe, tam rejestrują każde imię...Ale Mirabella brzmi...hmm...nie chcę urazić siostry, ale STRASZNIE!

reklama
A musi byc owocowe? Przyszlo mi do glowy Jasmine (Yasmin, Jaśmina) = dar od boga. Takie "pachnace" imie :-D

Siostra się uparła na owocowe. I tak dobrze, że Jonatan jest Jonatan, bo mąż siostry chciał mu dać na pierwsze imię Kokosz (na cześć komiksu Kajko i Kokosz). A tak przynajmniej jest Jonatan Kokosz...;-)

Do góry