reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja sie zastanwiam co sie stało z Kasiami, Aniami, Agnieszkami -chyba bardzo oklepane przez ostanie lata :]zauwazylam ze wracaja, Stasie, Jasie, Franki itd
dosia24
Lipcowe mamy'09
a mi sie wydaje ze wlasnie te przez to ze teraz te wszystkie Anie, Kasie i Agnieszki zostaja mamami to nie chca zeby w przyszlosci w klasach ich dzieci nie bylo znów po 5 Ani, 6 Kas i 4 Agnieszki...
Iwon a Wy wybraliscie juz imie dla Waszego małego mezczyzny???
u nas jak na razie staneło ze dziewczynka to Amelka a chlopczyk Emil. ale pewnie jeszcze sie zmieni.
Iwon a Wy wybraliscie juz imie dla Waszego małego mezczyzny???
u nas jak na razie staneło ze dziewczynka to Amelka a chlopczyk Emil. ale pewnie jeszcze sie zmieni.
dosia24
Lipcowe mamy'09
Oj Iwon to mialas duze zaufanie do meza. ja bym sie bala ze on wymysli takie imie ze glupio mi bedzie. ostatnio jeczal o tym Szczepanie, co prawda przyznal sie ze to zeby sie ze mna podraznic, ale tez stwierdzil ze jakos sie przyzwyczail ze bedzie Szczepan i ze moze tak zostanie. a najgorsze jest to ze jego mama go popiera bo przeciez to takie malo pospolite imie.
Wiesz znam mniej więcej jego preferencje do imion. Wiem że nie lubi takich jakiś wymyślnych. To tez w tym względzie mam pełne zaufanie że nie wyszczeliłby z czymś głupim... A poza tym ustalone z góry ze imieniem nie zrobimy dziecku krzywdy.
Rozumiesz co mam na myśli:-):-):-)
Rozumiesz co mam na myśli:-):-):-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
Wiem wiem kochana co masz na mysli.
ja tez myslalam ze moj Mateusz raczej nie podejdzie tak do tego. a teraz jak mówie ze np dzidzia cos malo dzis kopie, to podchodzi i gada do brzucha: Szczepan, Szczepan, wstawaj, skop mamusie bo sie martwi. i co ja wtedy moge???
mam nadzieje ze mu przejdzie bo to juz nie jest dla mnie smieszne, lub zeby okazalo sie ze jest to dziewczynka.
ja tez myslalam ze moj Mateusz raczej nie podejdzie tak do tego. a teraz jak mówie ze np dzidzia cos malo dzis kopie, to podchodzi i gada do brzucha: Szczepan, Szczepan, wstawaj, skop mamusie bo sie martwi. i co ja wtedy moge???
mam nadzieje ze mu przejdzie bo to juz nie jest dla mnie smieszne, lub zeby okazalo sie ze jest to dziewczynka.
reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
to fakt. strasznie milo mi sie robi jak on mówi do brzuszka. ostatnio wrócil z pracy i mówie ze dzidzia az sie poruszyla. a on na to ze jak uslyszalo ojca to od razu sie poruszylo, albo mówi ze dzidzia slyszy jak ojciec MADRZE mówi i dlatego sie tak rusza. hehe