reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszkow:):)

reklama
Kasiurek dobrze zauważyłaś kiedyś te damskie imiona były chyba zbyt popularne. Bo "co druga" była Kasia - Ania....:tak:;-):tak:
Teraz jakoś inna "moda" chyba jest.:confused::-) Wracają te stare imiona - po dziadkach:-D:-D

a mi sie wydaje ze wlasnie te przez to ze teraz te wszystkie Anie, Kasie i Agnieszki zostaja mamami to nie chca zeby w przyszlosci w klasach ich dzieci nie bylo znów po 5 Ani, 6 Kas i 4 Agnieszki...
Iwon a Wy wybraliscie juz imie dla Waszego małego mezczyzny???
u nas jak na razie staneło ze dziewczynka to Amelka a chlopczyk Emil. ale pewnie jeszcze sie zmieni.

Dosiu pewnie zostaniemy przy Dominiku ale póki co nie rozgadujemy się z M na ten temat. Poza tym jestem nie jako wygrana bo mieliśmy umowę, że jak będzie córeczka to M wybiera a jak chłopak to ja.:-):-D:-D

Oj Iwon to mialas duze zaufanie do meza. ja bym sie bala ze on wymysli takie imie ze glupio mi bedzie. ostatnio jeczal o tym Szczepanie, co prawda przyznal sie ze to zeby sie ze mna podraznic, ale tez stwierdzil ze jakos sie przyzwyczail ze bedzie Szczepan i ze moze tak zostanie. a najgorsze jest to ze jego mama go popiera bo przeciez to takie malo pospolite imie.

Wiesz znam mniej więcej jego preferencje do imion.:tak: Wiem że nie lubi takich jakiś wymyślnych. To tez w tym względzie mam pełne zaufanie że nie wyszczeliłby z czymś głupim... A poza tym ustalone z góry ze imieniem nie zrobimy dziecku krzywdy. :-D:-D:-D
Rozumiesz co mam na myśli:-):-):-)

Wiem wiem kochana co masz na mysli.
ja tez myslalam ze moj Mateusz raczej nie podejdzie tak do tego. a teraz jak mówie ze np dzidzia cos malo dzis kopie, to podchodzi i gada do brzucha: Szczepan, Szczepan, wstawaj, skop mamusie bo sie martwi. i co ja wtedy moge???
mam nadzieje ze mu przejdzie bo to juz nie jest dla mnie smieszne, lub zeby okazalo sie ze jest to dziewczynka.

A może niech mu nie przechodzi??:confused::-):-):-D:-D To jest jednak piękna sprawa jak nasi mężczyźni podchodzą do naszych brzuszków:tak::tak:

reklama
to fakt. strasznie milo mi sie robi jak on mówi do brzuszka. ostatnio wrócil z pracy i mówie ze dzidzia az sie poruszyla. a on na to ze jak uslyszalo ojca to od razu sie poruszylo, albo mówi ze dzidzia slyszy jak ojciec MADRZE mówi i dlatego sie tak rusza. hehe

Do góry