reklama
adudz82
Lipcowa mamusia :)
to może i ja się pochwalę, my od razu z mężem mieliśmy podział, ja wybieram imie dla synka a mąż dla córci, no i od momentu jak się dowiedzieliśmy, że będziemy mieli córeczkę to mąż miał pole do popisu, skoro on ma imę na "M" to ubzdurał sobie, że córcia też będzie na "M" no i tak zostało - będzie Monika :-), mam nadzieję, że córcia przez ostatnie tygodnie nie zrobi nam numeru i nie zmieni płci bo ja imienia dla chłopca przestałam już szukać.:-):-):-)
Niczkuś
Zaciekawiona BB
A my chyba w końcu dojdziemy do porozumienia i możliwe że będzie Blanka :-) to imię od początku powtarzało się między innymi propozycjami które przychodziły i odchodziły, a Blanka cały czas była brana pod uwagę, więc chyba też po prostu "osłuchalismy" się z tym imieniem.
Co nie zmienia faktu że i tak najbardziej podaba mi się Nina, ale co poradzić jak małżonek taki nieugięty...;-)
Trzymajcie kciuki, żeby Blaneczka przeszła - T właśnie pojechał w delegację, wraca w czwartek i powiedział że ostateczną decyzję zakomunikuje jak wróci, albo jutro albo jeszcze dziś wieczorem.;-)
Ostatnio mieliśmy kolejne 3 typy - Blanka, Dominika i Ada, teraz T jak go zapytałam czy coś zadecydował to powiedział że zastanawia się nad Blanką a w jego przypadku takie stwierdzenie to prawie jak decyzja ;-) więc bardzo się cieszę bo już jestem bardzo zmęczona tym wybieraniem imienia - w końcu ile można!!!???
Co nie zmienia faktu że i tak najbardziej podaba mi się Nina, ale co poradzić jak małżonek taki nieugięty...;-)
Trzymajcie kciuki, żeby Blaneczka przeszła - T właśnie pojechał w delegację, wraca w czwartek i powiedział że ostateczną decyzję zakomunikuje jak wróci, albo jutro albo jeszcze dziś wieczorem.;-)
Ostatnio mieliśmy kolejne 3 typy - Blanka, Dominika i Ada, teraz T jak go zapytałam czy coś zadecydował to powiedział że zastanawia się nad Blanką a w jego przypadku takie stwierdzenie to prawie jak decyzja ;-) więc bardzo się cieszę bo już jestem bardzo zmęczona tym wybieraniem imienia - w końcu ile można!!!???
gabiaz
Fanka BB :)
No u mnie bez zmian Karolina i Matylda, te dwa typy niezmiennie od początku. I zostaną już takie tylko w jakiej kolejności
reklama