reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszkow:):)

Stopi!! - mi sie tez bardzo podoba NADJA!! ale mam kilka kolezanek co maja tak na imie i moj juz tak nie chce.Mezus jest tego zalozenia ze im mniej osob nosi jakies imie tym ciekawiej.dla chlopczyka mielismy juz wybrane ale okazalo sie ze bedzie jednak dziewczynka wiec mamy teraz dylemat.mezus wybral kilka imion i ja wybralam z nich 3-najladniejsze.juz wolalismy na nia jakis czas Cassidy(czyt.Kesidi) ale jakos ostatnio zaczelo mi sie podobac Karina.i teraz juz sama nie wiem... jeszcze sie okarze.jest ''duzo'' czasu jeszcze do porodu.a znajac mnie to jeszcze z 5 razy mi sie cos odwidzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
IWON - zostaje przy LENCE :-) Jak zaczelam w swieta podawac inne imiona to juz moi rodzice stwierdzili, zeby juz byla Lenka, jak tak bardzo nie chce Oliwi i zebym jzu nie kombinowala hehe :-) :-) :-)

Stopi ja dochodzę do wniosku że pierwsze trafienie jest najpewniejsze.... :-)

Przynajmniej u nas tak było. Padło pytanie: "a może Dominik?" ... a za miesiąc zaczęliśmy rozmawiać tak bardziej konkretnie o imieniu i już żadne inne nam już tak nie "siadło" jak to! ;-):tak:

A u nas z imieniem było tak.

Jeszcze jak nie byliśmy razem z męzem każde z nas myślało, ze syn będzie Stanisław,a jak juz planowaliśmy ślub i mówiliśmy i ewentualnych bobasach w przyszłości i imionach dla nich, to dla dziewczynki nic nie mieiśmy,ale za to dla chlopczyka jednoczesnie powiedzieliśmy Staś. I tak zostało.:tak: Chociaż mój mąż ostatnio jeszcze wymyslił Ignaś,ale ze nam sie od dawna podobało Stas to niech tak zostanie.
A gdyby sie jednak okazało,ze urodzi sie dziewczynka, co raczej nie jest mozliwe, bo bardzo wyraźnie widzieliśmy klejnoty naszego synka, to mysleliśmy o Madzi.
Czyli jak widzicie trzymaja sie nas raczej stare i tradycyjne imiona.

Lena to śliczne imie moja mała będzie miała na imię Lena Katarzyna... a najlepsze jest to że imieniny Leny wypadają 10 listopada czyli w urodziny mojego taty ( nie zamierzona wazelinka :rofl2: )

Robaczek_25 Mi się wydaje, że do lipca już nie tak daleko ;) Ale to różnie. Czasem mi się dłuży, czasem się boję, że to już niedługo.
Mateusz to ładne imię :)

reklama
czy daleko do lipca to zależy jak się patrzy, bo jeśli pomyślę jaka czeka nas rewolucja w życiu to lipiec jest już blisko ale z drugiej strony czeka mnie ponad 3 miesiące właściwie nic nie robienia, bo nic konkretnego nie robię i ten czas dłuży mi się okropnie...

Do góry