reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
mi się podobają raczej tradycyjnie imiona
i na pewno nie nadałabym imienia którego moje dziecko nie będzie umiało wypowiedzieć i nawet nie będzie potrafiło się przedstawić w młodszym wieku
i na pewno nie nadałabym imienia którego moje dziecko nie będzie umiało wypowiedzieć i nawet nie będzie potrafiło się przedstawić w młodszym wieku
Każdy ma swoje upodobania, kiedyś jak ktoś dał na imię Józiu czy Franio to pukali się w głowę bo wszędzie były Piotrki, Tomki, Dawidki. A teraz? co drugi Franio na zmianę z Antosiem i też dobrze :-)
Ja nie przepadam za imionami "oklepanymi", teraz każda dziewczynka to Maja a chłopiec Mateusz (przynajmniej wśród moich znajomych) ale oczywiście bez dziwactwa - Ildefons czy Brunhilda odpada!
Ja nie przepadam za imionami "oklepanymi", teraz każda dziewczynka to Maja a chłopiec Mateusz (przynajmniej wśród moich znajomych) ale oczywiście bez dziwactwa - Ildefons czy Brunhilda odpada!
matylda1405
Lipcowe mamy'09
mieli bardzo orginalnych rodziców.
Chyba to nie tak... Czym prostszy rodzic tym wymyslniejsze imie...
Charaktery - Gra w imiona - Nicholas Christenfeld
Charaktery - Imię jak cień - Krystyna Doroszewicz
Przestępcy mają rzadkie imiona - Ciekawostki - Facet w INTERIA.PL - seks, forma, styl, erotyka
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Anika właśnie w DDTVN powiedzieli że chłopcy z mniej spotykanymi imionami są bardziej niegrzeczni więc szykuj się Teraz jak Tymek broi to tylko przedśpiewka przed tym co jeszcze Ci pokaże
Tak na serio to mają dzisiaj mówic o tym czy imię wpływa na charakter. Muszę posłuchac:-)
Tak na serio to mają dzisiaj mówic o tym czy imię wpływa na charakter. Muszę posłuchac:-)
u nas dziewczynka bedzie klara, długo zastanawiałam się nad matyldą, ale klara jednak wygrywa (siostra babci miała tak na imię)
a jeśli będzie chłopak to artur - mój tata to andrzej, teść albin, mąż adam, to stwierdziłam że fajnie by było znaleźć imię na a, no i w sumie jedyne fajne to był artur
a jeśli będzie chłopak to artur - mój tata to andrzej, teść albin, mąż adam, to stwierdziłam że fajnie by było znaleźć imię na a, no i w sumie jedyne fajne to był artur
oj teraz wyjdzie szydło z worka i muszę sie przyznac do egoistycznych pobudek imienia dla mojej córki - Hanna, bo zawsze chciała aby moje dziecko miało moje imię w swoim, lub mojego meża heheh że pojawi sie dziewczynka to będzie Hanna Alicja, bo ja jestem anna a wszystkie Alicje które znam to bardzo bardzo mądre i inteligentne, pracowite kobiety :-)... mam tez małą anegdotę odnosnie imienia, bo mój maż zaakceptowal je nie tylko dzięki moim sugestią , ale także dlatego że uwielbia samochody honda (mamy aż dwa!!!) i zdrobniale mówi o nich hania hehehe
jeśli chodzi o imię męskie było u nas gorzej, długie zastanawianie się i raczej skłonnośc ku Kubie - Jakubie, ale nawcześniejsza myślą mojego męża był Vitek (vel Witek), bo hondy są VT czyli w gwarze hondrziarzy jeżdża na vitku hehehhe ... masakra czyż nie hehehhe
jeśli chodzi o imię męskie było u nas gorzej, długie zastanawianie się i raczej skłonnośc ku Kubie - Jakubie, ale nawcześniejsza myślą mojego męża był Vitek (vel Witek), bo hondy są VT czyli w gwarze hondrziarzy jeżdża na vitku hehehhe ... masakra czyż nie hehehhe
oj teraz wyjdzie szydło z worka i muszę sie przyznac do egoistycznych pobudek imienia dla mojej córki - Hanna, bo zawsze chciała aby moje dziecko miało moje imię w swoim
eee tam od razu egoistycznych - to jest fajne - u mnie w domu moja mama ma jola, ja jestem ola a siostra miala byc mariola, tylko ze nie przeszlo ;-)
kuzynke ciotka nazwala ala - zeby bylo ola i ala
reklama