Michalina mi się bardzo podoba, tak miała mieć na imie córcia, ostatnio się zamieniło na Lilianne...do maja jeszcze troche czasu wiec ciekawe co w koncu wybierzemya u nas chyba zostaną nasze typy Michalina i Gabrysia a jak sie urodzi to zobaczymy które lepiej pasuje:-)
reklama
kociakowa25
Zaciekawiona BB
Mowimy na niego Marcelek, Marcyś
OO fajne zdrobnienia...
jak narzie u nas jest Szymek
M
martika311
Gość
A my ostatnio z mężusiem się zastanawialiśmy i na dzień dzisiejszy będzie Nel,Nela.Nie wiem jak to w końcu powiedzieć w urzędzie jak jest w Polsce ustawowo te imię.Chyba ze nam co się odmieni to zmienimy
Bo jak wybieraliśmy imię dla syna to najpierw było juz powiedziane Gabriel ale w ostatniej chwili nam co się odwidziało i daliśmy Stasiek
Bo jak wybieraliśmy imię dla syna to najpierw było juz powiedziane Gabriel ale w ostatniej chwili nam co się odwidziało i daliśmy Stasiek
ruda80
Fanka BB :)
awru
Fanka BB :)
cuuuuuuuuuuuudnie :-)A my ostatnio z mężusiem się zastanawialiśmy i na dzień dzisiejszy będzie Nel,Nela.
a mój kochany mąż rzucił mi wczoraj pomysł pod tytułem EUZEBIO do tej pory nie wiem czy to był żart
reklama
Też tak myślę, Euzebiusz to tak sobie, ale już skrót Ebi bardzo mi się podobaja myślę, że to ma raczej związek z piłką nożną i ze Smolarkiem ;-)