reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

My chcemy dać synusiowi Dorian i niestety większości się nie podoba ale ile ludzi, tyle ocen wiec najwazniejsze by podobało sie nam :) czyli rodzica :)
Podobała mi się zarąbiście książka Oscara Wilde'a "Portret Doriana Graya", choć wesoła nie była. Ale imię OK.
MeKlaudia Beniamin jest spoko jak dla mnie, ale pewnie dlatego, że to ja wymyślam dziwne imiona dla dzieci, taką mam opinię:dry:

reklama
u nas też każsy twierdził ze bedzie tak wołał a jak Marcelek sie urodził to jakoś nikt tak nie mowił, pamietam tylko jak moja babka powiedziała jak zobaczyła małego że taki ładny chłopiec a takie brzydkie imie (od tamtej pory do niej nie jezdze ale nie tylko z tego powodu) teraz jak sie dowie ze drugi to Beniamin to w ogole powie ze imie z kosmosu

żeby się tak oglądać na opinie wszystki dookoła to ześwirować by było można.. jak dla mnie imię musi spełniać dwa warunki - musi mi się podobać bo to moje dziecko i ja z nim będę przebywać na codzień oraz ma nie krzywdzić dziecka.. i tego się będę trzymać!
a.. no i fajnie, aby pasowało do nazwiska - tak, żeb sobie języka nie połamać ;-)

reklama
Moja chrześnica to Karinka i fajna z niej dziewczynka i imie też fajne:tak:
Benki to fajne chłopaki mamy znajomego:tak:
a u nas chyba zostaną nasze typy Michalina i Gabrysia a jak sie urodzi to zobaczymy które lepiej pasuje:tak::-)

Do góry