Bardzo ładneA co sądzicie o imieniu Michał?
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Uwieeeeelbiam Michałki z Hanki - wiecie, cukierki:-)A co sądzicie o imieniu Michał?
To widzę,że Lenki w maju będą górowaćJa dla córeczki daję na imię Nadia i też wydawało mi się,że ''zawiewa ze wschodu";-),ale wyczytałam w necie,że to imię pochodzenia arabskiego i oznacza ''początek''
Wydaje mi sie, ze sa i w Rosji Nadie. Ale Nadia jest tez i arabska, wlasnie popularne imie wsrod Muzulmanow we Francji. Podobnie jak i Sonia, ktore tez wydawaloby sie wschodnie, a jest i muzulmanskie. Laska o imieniu Nadia, ktora ci wkleilam, jezeli mialas czas na nia rzucic okiem, jest wlasnie urodzona we Francji, Algierka, tzn. rodzice pochodza z Algierii. Co mozna wywnioskowac, nawet z jej urody. ;-)
żeby się zaraz nie okazało, że to mój mąż
....brunet???
estragon
mamusia synusia:P
myślę, że imię powinno się podobac przede wszystkim Wam, a nie całej reszcie. Uważam, że są imiona bardziej wymyślne i śmieszne niż Beniamin, chociaż mnie osobiście też się nie podoba (ale mnie żadne imiona poza moim się nie podobają), to nie uważam, że jest krzywdzące czy ośmieszające.Dziewczynki czy wy też uwazacie ze skrzywdzimy dziecko imieniem Beniamin?
reklama
A nam właśnie nie podoba sie nic innego poza Beniaminem jakoś inne imiona do mnie nie przemawiajaA wszyscy gadaja ze beda wolac na niego Beniek przeciez my tak nie muimy wolac, nierozumiem juz nikogo a nie chce zmieniac juz imienia