reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

reklama
Magda bo my chcielśmy Julkę ale męża siostra 3lata temu tak dała córce na imię,więc od tamtej pory szukaliśmy innego...no i staneło na Amelce...aż tu patrzymy w gazecie a ta sama siostra we wrześniu urodziła drugą córkę i tak dała jej na imię...a ja nie chce tak samo bo będziemy mieszkać w tej samej miejscowości w odległości 5-6 domow i jak się dziewczyny spotkają to będzie dziwnie!!!A poza tym to ta jego siostra jest dziwna zaraz by miała pretensje że ściągneliśmy imię od jej córek:no::no:
Hmmm kumam sytuację, mała mieścina, rodzina itp. no jest to jakieś wytłumaczenie. Ale swoją drogą to tę siostrę to bym "waliła" :cool2: Wybacz za dosadność, ale mi z reguły koło dzyndzla lata czyjaś "dziwna" opinia i zdanie albo chimery. Julita powiem Ci jeszcze, że Twoje imię też mi się bardzo podoba. Znam jedną Twoją imienniczkę, agentka niesamowita ;-)

a olena? moim zdaniem przepieknie :)
Pierwsze słyszę :szok: Jakaś zacofana jestem :-D
Olena też ładne, ale skąd to imię?

Też mi ta jego siostra za przeproszeniem wisi;-)ale o to chodzi że to nie jest nawet mieścina tylko mała wioska a na wsi to już wszyscy ze wszystkimi o wszystkim plotkują:wściekła/y::wściekła/y:a że my mamy się tam sprowadzić dopiero gdzieś w przyszłym roku bo w tym nie damy rady...to wole mieć święty spokój i poszukać córci innego ślicznego:-)imienia:)(może nam go już nie podkradnie hihihi)

Julita na pewno znajdziesz jakieś ładne imię, tylko tej zołzie nie mów :)
Tylko o to chodzi że wcześniej tezj nic nie mówiliśmy o naszych typach imion...a przy tej drugirj córce to dopiero z gazety dowiedziałam się że wogóle w ciąży była...bo to ukrywała...:szok::szok:

Wiesz co Julita, jak ukrywała ciążę to faktycznie coś z nią nieteges......
Olej i nie przejmuj się. Wymyślaj spokojnie, mamy czas i chyba dobrze bo ja mam pustkę we łbie.

U mnie będzie Nadia Amelia :-) Na to drugie imię strasznie się mój krzywił,bp pierwsze to on wybrał (mi też się podoba;-)),ale drugie juz moje :tak:Najlepsze jest to,że na początku ciązy śniło mi,że miałam córeczkę i miała właśnie takie imiona :tak:Jeszcze pewnie będą propozycje od babć i dziadków,ale tak już zostanie.Postanowiono dzisiaj i koniec;-)

reklama
Bardzo dobry wybor, szczegolnie Nadia. Tutaj to dosc popularne imie i bardzo ladne. Kojarzy mi sie z ta laska. Akurat ona ma troche inna pisownie tego imienia, ale czyta sie, tak samo Nadia.

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=Pi7Rx7DtuM0"]YouTube- Broadcast Yourself.[/nomedia]

Do góry