N
nataliak
Gość
Mój syn natomiast wyskoczył mi dziś z imieniem Elena, też mi pasi, ale jakoś z nazwiskiem mi nie gra
a olena? moim zdaniem przepieknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój syn natomiast wyskoczył mi dziś z imieniem Elena, też mi pasi, ale jakoś z nazwiskiem mi nie gra
Hmmm kumam sytuację, mała mieścina, rodzina itp. no jest to jakieś wytłumaczenie. Ale swoją drogą to tę siostrę to bym "waliła" Wybacz za dosadność, ale mi z reguły koło dzyndzla lata czyjaś "dziwna" opinia i zdanie albo chimery. Julita powiem Ci jeszcze, że Twoje imię też mi się bardzo podoba. Znam jedną Twoją imienniczkę, agentka niesamowita ;-)Magda bo my chcielśmy Julkę ale męża siostra 3lata temu tak dała córce na imię,więc od tamtej pory szukaliśmy innego...no i staneło na Amelce...aż tu patrzymy w gazecie a ta sama siostra we wrześniu urodziła drugą córkę i tak dała jej na imię...a ja nie chce tak samo bo będziemy mieszkać w tej samej miejscowości w odległości 5-6 domow i jak się dziewczyny spotkają to będzie dziwnie!!!A poza tym to ta jego siostra jest dziwna zaraz by miała pretensje że ściągneliśmy imię od jej córek
Pierwsze słyszę Jakaś zacofana jestema olena? moim zdaniem przepieknie
No chyba tak, też mi coś Wschodem zalatuje. W sumie mojej mamy psina też jakieś takie dziwne imię ma - Nasybia. Inne i też jakoś mi znowu Ukrainą dajerosyjskie chyba, znajoma tak corce dala na imie.
Tylko o to chodzi że wcześniej tezj nic nie mówiliśmy o naszych typach imion...a przy tej drugirj córce to dopiero z gazety dowiedziałam się że wogóle w ciąży była...bo to ukrywała...Julita na pewno znajdziesz jakieś ładne imię, tylko tej zołzie nie mów