reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

heloł, dzięki, ale dalej nic nie wiem :-(
Tomasz miał na imie ojciec mojego M, ale ja go nawet nie zdązyłam pozanć. w mojej rodzinie jest już jeden Tomasz- ale ma inne nazwisko niż mój :-p
Aleksander, Aleks mi się podoba, ale Olek jakoś mnie dreszcze przechodzą...
Cezary odpada, mi się kojarzy z pazurą,
czyli jestem w puncie wyjścia :-)
ja chyba jednak bardziej składniam się do Aleksa, choć teraz chyba coraz popularniejsze to imie się robi?:confused:

reklama
dla dziewczynki imię wybrane i tu jest zmiana... jeśli będzie dziewczynka to na imie będzie miała Ewa....[/QUOTE]

Ewa to bardzo ładnie - tak jak ja :D he he he a do tego wszystkiego mój M to Adam :) Tak jakoś nam się ułożyło:p
Też dużo rozmawialismy (raczej sprzeczaliśmy:p) o imionach dla maluszka:-) Dziewczynka miała być (i jak dobrze pójdzie to w przyszłości będzie ) Zosia a że w maju urodzi się synek będzie Gabriel :):cool2:

Aga mi się Czarek podoba ale u nas znowu tak się zwał pies sąsiadki;-) sorki:sorry2:
Aleksander mi się bardzo podoba:-), ale u nas odpada bo tak moj brat ma na imie a siostrzenica meza to Aleksandra więc limit wyczerpany;-)

Magda Julianna bardzo ładne:-)

A nasze ostatnie typy to dla dziewczynki Lilianna dla chłopca Tymek Tymoteusz ewentualnie Maksymilian.

heloł, dzięki, ale dalej nic nie wiem :-(
Tomasz miał na imie ojciec mojego M, ale ja go nawet nie zdązyłam pozanć. w mojej rodzinie jest już jeden Tomasz- ale ma inne nazwisko niż mój :-p
Aleksander, Aleks mi się podoba, ale Olek jakoś mnie dreszcze przechodzą...
ja chyba jednak bardziej składniam się do Aleksa, choć teraz chyba coraz popularniejsze to imie się robi?:confused:

Tomasz i Aleksander to też moje typy :-), wszystkie imiona są ładne :-)

reklama
Do góry