reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Dzięki dziewczynki. A do nazwiska też pasuje
Ale nieliczne takie pochlebne głosy. Ostatnio znajomi w liczbie siedmiorga stwierdzili, że do bani i chcemy dziecku krzywdę zrobić. Kolega stwierdził, że zamiast księgi imion przeglądaliśmy atlas botaniczny
Ale nieliczne takie pochlebne głosy. Ostatnio znajomi w liczbie siedmiorga stwierdzili, że do bani i chcemy dziecku krzywdę zrobić. Kolega stwierdził, że zamiast księgi imion przeglądaliśmy atlas botaniczny
malina29
Mama debiutująca
Dzięki dziewczynki. A do nazwiska też pasuje
hehe - niezły pomysł z tym atlasem botanicznym - to chyba podobnie i ja - bo próbowałam Kalinę przeforsować, ale nie udało się...
ale imie Jaśmina - bomba - bardzo subtelne, cudne :-)
Oleśka1977
Mi się Kalinka tez bardzo podoba, ale P. nie chciał.hehe - niezły pomysł z tym atlasem botanicznym - to chyba podobnie i ja - bo próbowałam Kalinę przeforsować, ale nie udało się...
ale imie Jaśmina - bomba - bardzo subtelne, cudne :-)
A Tosia jest super. Pamiętam był kiedyś film o parce bliżniaków (ale nie "O dwóch takich, co...). Jaki to był tytuł??? Chłopiec nie pamiętam jak miał na imię, ale dziewczynka była Tośka.:-)
Julienx a jaki u Was typ imionkowy, bo nie pamiętam???:-(
Oleśka1977
Już wiem!!! Tytuł był "Dziewczyna i chłopak, czyli heca na 14 fajerek":-)
.:-)
Julienx a jaki u Was typ imionkowy, bo nie pamiętam???:-(
Narazie stawiamy na Krysię
Ja mam bardzo polsko -typowo brzmiące nazwisko. Syn dostał imię bardzo tradycyjne i teraz wyskoczenie z jakąs Sandrą, Sarą, nie daj Panie B.Jesiką itd - nie wchodzi w grę...;-)
Podoba mi sie jeszcze Hania i Zosia (ale moja mama nie chce o tym słyszeć - sama nosi to imię)
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Jagoda i Jaśminka bardzo ładnie!
Mi tez się podobają imiona z "botaniczne" ;-) Róża,Malwina,Liliana,Kalina
Mi tez się podobają imiona z "botaniczne" ;-) Róża,Malwina,Liliana,Kalina
reklama
mój typ na ten tydzień to Jonasz dla chłopca, nawet mężowi się podoba chociaż już się zafiksował na Aronie.. dziewczynka bez zmian - Pola, chociaż mąż obstawia Sarę :-)
O! tak rzadko widuje sie tu imie pola. moja tez ebdzie kiedys Pola imie to wybralkam juz prawie 10 lat temu i wciaz przy nim trwam ( wraz z mezem). uwielbiam stradowane imiona ))))