reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

Jaśmina - śliczne imię...tak jak Julienx napisała - takie pachnące. Mnie też się bardzo podoba :-)

reklama
Dzięki dziewczynki. A do nazwiska też pasuje:-D
Ale nieliczne takie pochlebne głosy. Ostatnio znajomi w liczbie siedmiorga stwierdzili, że do bani i chcemy dziecku krzywdę zrobić. Kolega stwierdził, że zamiast księgi imion przeglądaliśmy atlas botaniczny:no::wściekła/y:

Dzięki dziewczynki. A do nazwiska też pasuje:-D
Ale nieliczne takie pochlebne głosy. Ostatnio znajomi w liczbie siedmiorga stwierdzili, że do bani i chcemy dziecku krzywdę zrobić. Kolega stwierdził, że zamiast księgi imion przeglądaliśmy atlas botaniczny:no::wściekła/y:

hehe - niezły pomysł z tym atlasem botanicznym - to chyba podobnie i ja - bo próbowałam Kalinę przeforsować, ale nie udało się...
ale imie Jaśmina - bomba - bardzo subtelne, cudne :-)

hehe - niezły pomysł z tym atlasem botanicznym - to chyba podobnie i ja - bo próbowałam Kalinę przeforsować, ale nie udało się...
ale imie Jaśmina - bomba - bardzo subtelne, cudne :-)
Mi się Kalinka tez bardzo podoba, ale P. nie chciał.
A Tosia jest super. Pamiętam był kiedyś film o parce bliżniaków (ale nie "O dwóch takich, co...). Jaki to był tytuł??? Chłopiec nie pamiętam jak miał na imię, ale dziewczynka była Tośka.:-D:-)

Julienx a jaki u Was typ imionkowy, bo nie pamiętam???:-(

.:-D:-)

Julienx a jaki u Was typ imionkowy, bo nie pamiętam???:-(

Narazie stawiamy na Krysię

Ja mam bardzo polsko -typowo brzmiące nazwisko. Syn dostał imię bardzo tradycyjne i teraz wyskoczenie z jakąs Sandrą, Sarą, nie daj Panie B.Jesiką itd - nie wchodzi w grę...:-D:-D;-)

Podoba mi sie jeszcze Hania i Zosia (ale moja mama nie chce o tym słyszeć - sama nosi to imię)

reklama
mój typ na ten tydzień to Jonasz dla chłopca, nawet mężowi się podoba chociaż już się zafiksował na Aronie.. dziewczynka bez zmian - Pola, chociaż mąż obstawia Sarę :-)

O! tak rzadko widuje sie tu imie pola. moja tez ebdzie kiedys Pola :) imie to wybralkam juz prawie 10 lat temu i wciaz przy nim trwam ( wraz z mezem). uwielbiam stradowane imiona :)))))

Do góry