reklama
awru
Fanka BB :)
tylko jedno z nas ale to, że tak powiem dawno i nie prawda.. ogólnie ja mam fioła na punkcie imion starotestamentowych oraz wschodnich, ale na te mąż się kategorycznie nie zgadza.. na raziePiękne imiona.
Pytanie osobiste jak nie chcesz to nie odpowiadaj - czy macie korzenie żydowskie, bo tak sugerowałby wybór imion?
aaaa i widzę, że często pojawia się tu imię Zosia - jak dla mnie nie do przyjęcia.. teściowa się tak nazywa więc same rozumienie hehe
anusiak-białystok
Kurcze, trochę mnie nie było,a tu taki fajny temat powstał
Mi podobają się Julia, Zuzanna, Lena,Liliana ...ale mąż na wszystkie kręcił nosem, więc wstępnie stanęło na Karinie (i pewnie tak zostanie )
Nad imieniem dla chłopca nie mysleliśmy ale mi się podoba Damian, Adrian i Krystian, to ostatnie niestety odpada, bo mąż tak się nazywa
Swoją drogą obserwując obecną modę na imiona, jeśli ktoś chce nadać oryginalne imię powinien dziecko nazwać Ania, Kasia, Piotr i Paweł
Mi podobają się Julia, Zuzanna, Lena,Liliana ...ale mąż na wszystkie kręcił nosem, więc wstępnie stanęło na Karinie (i pewnie tak zostanie )
Nad imieniem dla chłopca nie mysleliśmy ale mi się podoba Damian, Adrian i Krystian, to ostatnie niestety odpada, bo mąż tak się nazywa
Swoją drogą obserwując obecną modę na imiona, jeśli ktoś chce nadać oryginalne imię powinien dziecko nazwać Ania, Kasia, Piotr i Paweł
madziamadzia
U nas jak będzie synek, to Antoś, a jak córeczka, to Hania. Chyba, że coś nam się pozmienia jeszcze.
Wiecie i mam przeczucie, że będzie synek ;-) Zobaczymy, czy się sprawdzi ;-)
U nas jak będzie synek, to Antoś, a jak córeczka, to Hania. Chyba, że coś nam się pozmienia jeszcze.
Antoś
N
nataliak
Gość
Antoś
to juz wiesz?;>
to juz wiesz?;>
No nieeeeeeee
POkiwałam z aprobatą na to imię, bo mój synek (3,5 l) ma tak na imię i bardzo je lubię
Jak będzie córeczka to nazwałabym ją poprostu - Ania. Jak będzie , to się okaże, jeszcze nie rozmawialiśmy z mężem o imionach. Myslę, że nie będziemy mieli kłopotów - przeważnie się zgadzamy :-).
Podoba mi się jeszcze bardzo Lena, ale nazwałam już tak swojego psa :-) więc odpada..
Jesli chodzi o chłopca - pojęcia nie mam!
Podoba mi się jeszcze bardzo Lena, ale nazwałam już tak swojego psa :-) więc odpada..
wybacz ale z Anią kojarzy mi się to przezwisko szkolne: Anka cyganka zamknij sklep, przyjdzie milicja da ci w łeb.Jak będzie córeczka to nazwałabym ją poprostu - Ania. Jak będzie , to się okaże, jeszcze nie rozmawialiśmy z mężem o imionach. Myslę, że nie będziemy mieli kłopotów - przeważnie się zgadzamy :-).
a dzieci się okrutne
reklama