reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

My jutro mamy lekarza pewnie dowiemy się co będzie ...liczę na drugą córkę bo wiem jak fajnie mieć siostrę:))nio ale jak będzie chłopiec też się ucieszę oczywiście oby wszystko tylko było dobrze:))Dziewczynka będzie JULIANKA a chłopiec ARTUREK:-):))

reklama
U nas prawdopodobnie chłopak. Ale z mężem nie umiem dojść do jakiejś ugody. Jedyne wspólne imię dla chłopca które nam się razem podoba to Alan. Ale sama nie wiem:-( Mi się najbardziej podoba Kamil, ale mój mąż się stanowczo sprzeciwia :wściekła/y:

Prija a my chyba razem mamy termin na 1 lipiec ? Pozdrawiam i obstawiam Olivke i Oliviera :) Mój mąż Artur ale imienia się strzeżcie bo straszny ignorant z niego.

My czekamy na bliźniaki :-) jak na razie nie wiemy co będzie:) może ujawnią się nam na wizycie w przyszłym tygodniu:) Jak będą dwie dziewczynki to Hania i Zuzia:) Problem mamy z imionami dla chłopców jakoś nic fajnego nie możemy wymyślić - dobrze że ciąża trwa 9 miesięcy więc mamy jeszcze trochę czasu:)
Pozdrawiam wszystkie listopadowe mamusie:)

Łoooo, bliźniaki. Super! Gratuluję.
Wierzę, że masz kłopot z imionami. Znaleźć dwa na raz- ja mam problem z jednym :)

Cały czas się zastanawiamy nad imieniem dla chłopaka. Bardzo, bardzo proszę o dziewczynkę z tego powodu.
Ostatnio mężusiowi spodobało się imię Scot. Ja od razu je zripostowałam. Zawsze biedak będzie musiał tłumaczyć: "mam na imię Scot przez C i jedno T". Masakra...

My z mężem ustaliliśmy imiona naszych dzieci zanim jeszcze myśleliśmy na poważnie o ich posiadaniu. Z dziewczynką poszło łatwo - jednogłośnie po babciach: Małgorzata Zofia. Z chłopcem mamy problem... Nasze typy: Krzyś, Michał, Maciej....

a ja się właśnie dowiedziałam, że moja koleżanka z liceum, która zerwała wszystkie kontakty ze wszystkimi a teraz je nadrabia, ma córkę LALĘ i syna ZBYSZKA :szok:

reklama
Do góry