reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

reklama
cat Zosia to też mój typ :-):-):-):-):-):-):-):-) zresztą jeden z wielu
my na tapecie mamy z 5 imion
Agatka, Julia, Zosia, Natalia i Dominika

no Julka raczej odpadnie bo u sąsiadów biega:):)

Dzięki dzięki :)
Mi sie Zosia zawsze podobało, mam małe wątpliwości z tytułu że moja mama jest Zosią:eek: i nie wiem czy to tak głupio nie będzie.
No ale jua powiedziałam że Babcia będzie babcią i już :p

Cat super wybor:) Zosienka brzmi wspaniale;)

Ja nie wiem czy my kiedys dojdziemy do porozumienia odnosnie imienia.....wstepnie jest Maja.... ale.....
na tapecie ciagle Mila, ostatnio doszla tez Nikola..... Pola jakby odpadla juz.... jejku z Marika nie mielismy tego problemu.....bylo Marika i juz.... a teraz szal cial....;/

Cat super wybor:) Zosienka brzmi wspaniale;)

Ja nie wiem czy my kiedys dojdziemy do porozumienia odnosnie imienia.....wstepnie jest Maja.... ale.....
na tapecie ciagle Mila, ostatnio doszla tez Nikola..... Pola jakby odpadla juz.... jejku z Marika nie mielismy tego problemu.....bylo Marika i juz.... a teraz szal cial....;/

Ja jestem za Mają :-D

reklama
Do góry