reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

Bożydar-bardzo mi sie podoba!!!
My z mezem mamy Kaya dla dziewczynki i Kevin-dla chlopca-teraz czekamy do 6 lutego na usg,i bedzie wiadomo!!

reklama
Servi, no Anielka, Anielcia, brzmi przeuroczo :) inne prywatne zdronienia wyjdą w praniu. Znajoma ma córę Anielkę :) super dziewczyna!

ja nie mam pojęcia, jakie imię wybierzemy tym razem, czekamy aż będzie wiadomo, jak płeć i będziemy decydować, na pewno imię będzie jakieś proste i mało oryginalne:)

Balbinka, piekne imię dla Brzuszka;p;p
heh ja podobnie jak Ty nie mam konkretnych imion, i będę je ukonkretniać jak dowiem się płci i również będą to proste nieskomplikowane imiona, krótkie, bo nazwisko narzeczonego długie;)

My jeszcze tak nie zastanawialismy sie nad imieniem ale moj maz ostatnio cos zaczal swirowac i mowic ze to bedzie Kajtus:-)

reklama
Dziewczyny - z Kajtkiem bym uważała, sorki - ale u nas to imię, może tylko w naszym regionie, jest takim psim imieniem. Sama miałam Kajtusia i jak szłam na spacer, to często spotykałam inne Kajtki. Mnie osobiście to imię bardzo się podoba, ale bałabym się, że kiedyś dzieciaki będą miały głupie dowcipy.
U mnie w klasie przekichane mieli Fabian i Korneliusz. Mnie te imiona bardzo się podobały, ale chłopaki starali się używać imion zastępczych (tj. posługiwali się drugim imieniem), bo okropnie im dokuczano.

Do góry