reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

reklama
an fotografia bardzo fajnie i oryginalnie :)

u nas z kolei zamieszanie bo miała być Lilka a zaczęliśmy się wahać czy nie zmienić Lilka na Mia...obojgu nam się strasznie podoba i nie potrafimy się zdeycdować

an-fotografia super imie! :)

Agunia i ja potwierdzam ciagoty Tadziow do alkoholu ;D Ale imie ladne :) Choc mi osobiscie bardziej podobaja sie Ignas i Franek :)

U nas niezmiennie Oskar Jacek ;) Oskar po dziadku meza, Jacek po moim Tacie, ku jego ogromnemu zadowoleniu ;) Ja bardzo lubie imiona nadawane po przodkach, dla mnie taka wiez z poprzednimi pokoleniami jest wazna i sama bardzo chwale sobie swoje drugie imie - Maria, nadane po siostrze dziadka.

an-fotografia bardzo oryginalne i ładne imie :)

Jouluatto ja tez lubie tradycyjnie, ale mąż nie zgodził sie na zadne z imion przodków. Dlatego nadla jesteśmy przy Mikołaju. I juz chyba tak zostanie :)

an-fotografia bardzo oryginalne i ładne imie :)

Jouluatto ja tez lubie tradycyjnie, ale mąż nie zgodził sie na zadne z imion przodków. Dlatego nadla jesteśmy przy Mikołaju. I juz chyba tak zostanie :)

Mikolaj mi sie tez bardzo podoba :) Tradycyjne, ale jakos malo chlopcow to imie teraz nosi :)

U nas też nastąpił przełom co do imienia miała być Noemi ale coś mi nie grało i nie pasowało . Tydzień walki z P i w końcu jednomyślnie będzie
Patrycja :-):-):-) . Poczułam ulgę i kamień z serca mi spadł że w końcu postanowione w 100%

Sliczne imiona wybieracie. Mikolaj to moj syn wymyslil dla brata e razie jak by mial byc:p ale cieszy sie z siostry I mimo ze my zastanawialismy sie nad zmiana imienia caly czas mowimy do brzuszka Ann Marie I tak juz chyba zostanie;-)

U mnie przełom ;-) Osiągnęliśmy z mężem zgodność :-)
I zamiast wsiowej Jadzi będzie nietypowo Anatolia czyli Tolka :-p
Jak mi dobrze z tym, że podoba mi się imię córki... tak całkowicie mi się podoba ;-)

Nooo pięknie bardzo :D

U nas też nastąpił przełom co do imienia miała być Noemi ale coś mi nie grało i nie pasowało . Tydzień walki z P i w końcu jednomyślnie będzie
Patrycja :-):-):-) . Poczułam ulgę i kamień z serca mi spadł że w końcu postanowione w 100%

No i proszę jak ładnie :)

reklama
an fotografia bardzo fajnie i oryginalnie :)

u nas z kolei zamieszanie bo miała być Lilka a zaczęliśmy się wahać czy nie zmienić Lilka na Mia...obojgu nam się strasznie podoba i nie potrafimy się zdeycdować

Moja koleżanka ma córkę o imieniu Mia. Mało spotykane jeszcze. To moja Lilka będzie jedyna? Też rozważałam przez chwile to imię, ale mąż i syn są za Lilką.

Do góry